CDR.cz - Vybráno z IT

Wololo! Age of Empires ohlašuje remaster, nahazuje novou grafiku a 4k rozlišení!

Age Of Empires E 3 17
Původní Age of Empires letos slaví 20leté výročí, na jehož počest se Microsoft Studios rozhodlo ohlásit a vydat remasterovanou edici. Takzvaná Age of Empires: Definitive Edition přinese 4k rozlišení, přepracovaný soundtrack a vylepšenou podporu multiplayeru.

Ačkoliv se konference Microsoftu o letošní E3 konala již v neděli, oznámení remasterované edice Age of Empires na sebe nechalo čekat den navíc. Ve včerejších večerních hodinách byla s velkým překvapením ohlášena nová edice, která by měla vyjít do konce roku. V případě, jaký je tento, bychom se neměli bát ani žádných odkladů, jelikož podnětem titulu je oslava 20 let od vydání originálu.

Aoede Coverart Hd

V rámci oznámení byla vypuštěna upoutávka, která veškeré vizuální změny demonstruje lépe, než tisíce slov. V bodech se nicméně jedná o podporu 4k rozlišení s kompletně redesignovanými texturami, vylepšený soundtrack a podporu multiplayeru přes Xbox Live. Doufejme jen, že soundtrack nedozná výrazných změn, neboť značná část nostalgie pramení právě z původního hudebního doprovodu.

Těm, kteří touží zavzpomínat po původní hře bez dalších příkrášlovadel, nabídne definitivní edice možnost autentického režimu z roku 1997, tedy původní grafiku doplněnou pouze o možnosti vyššího rozlišení.

Součástí hry bude všech 16 původních hratelných civilizací, včetně těch z datadisku Rise of Rome, dále 10 historických kampaní a několik drobných přídavků – pravděpodobně mapy. Age of Empires: Definitive Edition by mělo vyjít do konce roku, v mezičase se může každý příznivce přihlásit do uzavřeného beta testování a doufat ve štěstí. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Wololo! Age of Empires ohlašuje remaster, nahazuje novou grafiku a 4k rozlišení!

Středa, 14 Červen 2017 - 20:10 | koudy_cz | Pravdu dis Jachyme... Ovšem na 4 jsme po 3 celkem...
Úterý, 13 Červen 2017 - 18:25 | Jáchym Flídr | Nejspíš narážíte na existující Age of Empires II...
Úterý, 13 Červen 2017 - 18:16 | tony | 4K remaster HD remasteru lol zklamání roku fail...

Zobrazit diskusi