CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k XCOM, neboli UFO: Enemy Unknown je nyní ke stažení zdarma!

Tož jsem to z nostalgie "koupil" ale jestli se dostanu někdy i k tomu abych si to znovu zahrál to netuším :0)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Doporučuji si nainstalovat OpenXcom (http://openxcom.org/) - potřebuje originální soubory z UFO a podporuje i TFTD a garantuji ti, že u té hry strávíš tolik času, jako před lety :-)
Připravuje se i podpora pro X-COM: Apocalypse, která je trošku neprávem opomíjená, přitom je to skvělé pokračování UFO a TFTD.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

:) Tak jako fanda mám už delší dobu všechny UFO pohrobky nakoupené v jediném vánočním bundlu . Už kvůli té nostalgii . Kód přepošlu synovci ,ale tuším že pro děti postižené minecraftem bude management a pohled na planetu už nad jejich síly a pouze si udělají další čárku na svém Steam účtu :/ ...
Také by mne zajímalo , zda se dá u nás oficiálně sehnat tenhle 26 dílný seriál , o kterém kdysi údajně sám Julian Gollop prohlásil , že byl předobrazem Ufo:Enemy unknown - http://1url.cz/mtlxN

(Není ten matoucí název pro našince spíš Xcom :UFO Defense ? ...Tedy minimálně já si ten obrázek automaticky spojil s Xcom: Interceptor)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, první UFO se prodávalo v Evropě jako UFO: Enemy Unknown, ale v Americe jako X-COM: UFO Defence.
UFO reboot od Firaxis pak je XCOM: Enemy Unknown (tedy ne UFO a v XCOM chybí pomlčka, která byla v originálních hrách).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bomba hra, pamatuju z Amigy, ta skvela tahova hratelnost ne jak dnesni UFO kde muzete udelat 10 kroku a jendnou vystrelit, ale jedno vystrelit a pak udelat treba jen dva kroky uz NE demnce toto jojo zlaty UFO enemy unknown :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemam ani humble ani steam registraci a pripada mi trosku blbost kvuli jedne hre zakladat. Kdyz jste si to nekdo stahli, jde to spustit i na jinym stroji, bez Steam? Muzu to realne nekomu ukrast, kdyz uz to vlastne neni kradez (nevznika skoda)?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, tak nez jsem dorazil z prace domu a stihl to udelat, tak toskoncilo. Kod mam, ale uz jde udelat pouze normalni nakup. Ach jo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud mas kod z humble, tak ho staci ve steamu "uplatnit" copy/paste.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jj, uz jsem na to prisel a zahral si, je to parada...teda dokud vam 27. den v prvnim mesici neprepadnou zakladnu, parchanti!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.