CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Xiaomi Mi VR: Headset pro virtuální realitu za pár stovek? Proč ne!

Pokud by šlo ten mobil připojit na počítač a používat ho na přenos obrazu a zpět posílat třeba natočení hlavy tak by to snad i k něčemu bylo. Ale takhle je to stejně nanic jako všechny ty "cardboxy" jen z plastu. Max jednou na vyzkoušení a pak do skříně..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja uz jsem jich par zkousel a nerekl bych ze to je zas tak spatne . Nejvice zalezi na contentu. A to si prave myslim ze xiaomi muze poskytnout. Spis me zajima jestli se do toho vleze i Mi Max s 6.44 palcu ktery mam . Zjistil jsem ze to je asi nejvetsi problem sehnat VR na tak velky mobil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obávám se že právě ten obsah (to že tomu budu říkat cizím slovem to nezlepší) prakticky není. Na mobil se toho zas tolik nevejde a přenášet data z pc to nezvládá. Je to prostě jen taková hračka na vyzkoušení..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Xiaomi by mělo přijít spíše s chytrými hodinkami... třeba něco jako Blocks by bylo skvělé http://chytrehodinky.net/zname-finalni-podobu-modularnich-hodinek-blocks/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já měl na recenzi ty jejich první brýle, Xiaomi Mi VR a teda stálo to za prd. Zkoušel jsem v tom několikero telefonů, aplikací, videí, ale za dvacet minut jsem měl vyzkoušený skoro všechno, co mi přišlo pod ruku. Z mýho pohledu je to fakt nuda a dávat za to víc, než 200 Kč za cardboard je nesmysl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.