CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Xiaomi stahuje z českého trhu Xiaomi Mi 10 a Xiaomi Mi 10 Pro, chtějí je v Číně

Doufám, že se pro další modely inspirují u iPhone SE a přivezou nám i něco jiného, než telefonovací tablety.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mě se líbí jak skoro v každé diskusi pod článkem o telefonech kdekoliv na internetu je někdo, kdo si stěžuje že se nevyrábí telefony s menší úhlopříčkou, pak to vypadá tak, že velká část lidí chce malé telefony, ale výrobci na ně kašlou, podle mě je to mlčítí většina vs hulákající minorita, jinak by sony prodávala samé malé telefony, protože je každej chce, alespoň podle diskusí :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vtip je v tom, že ti co chtějí malé telefony nejsou ti co chtějí měnit mobil každý rok, jsou to povětšinou ti co mají mobil hlavně na telefonování..... Osobně ten nárůst velikosti z 4" na 6,3" taky nemusím, čím větčí mobil tím hůř se to vejde do kapsy.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Malý telefon je iPhone 5 resp. iPhone SE (první generace). Ten nový iPhone SE 2020 je vlastně iPhone 6 a to už je velký telefon.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No muj prní smartfone měl 4" druhý 5" a ten stávající má 5,2" a už je to v kapse "naknap" chápu že ty 6" a víc jsou často podobně široké jen delší, ale to už pro mně znamená že "čouhá" z kapsy... Brouzdání po netu či hraní her na mobilu je pro mně spíš nouzová záležitost.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Každý chce telefon do ruky, ale když dojde na lámání chleba, tak je jim líto se vzdát tak úhlopříčky. Já teď šel do Samsung Galaxy S20 a také mi původně bylo líto, že neberu rovnou S20 Plus. Ale holt ten cenový rozdíl srovnatelný s jedním celým budgetovým telefonem mě odradil. A musím říct, že se mi drží nádherně a kdykoliv mi někdo půjčí své 6.7"+ pádlo, připadá mi neohrabané.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle mně prostě fakt přestřelili cenu... Tohle není iphone a ani Samsung a spol

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Začiatkom roku tento mobil vo verzii 8GB/256GB bez 5G a obnovovacej frekvencii displeja 90Hz, stál niečo cez 400 dolárov. Nemyslím si že takto vybavený stroj kúpiš niekde lacnejšie.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Cena není jen o výbavě. Docela významnou roli hraje značka. Obzvláště opokud se číňani dosud snažili prosadit právě výhodnější cenou.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

ha ha z čina šuntu dělaji něco vzácného :))) zatím sem mněl dvakrát telefon Xiaomi a dicky cipnul do pár mněsícu ( "fotbal" z mobilem nehraju )
a tu cenu hooodněě přestřelily :))) za tu cenu by musel tenhle mobil nabidou co asi nikod nemá např thermokameru nebo infra kameru ze optickým zesilovačem obrazu a podobně :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím nikdy mi žádný tel nechcípnul do pár měsíců vždy min ty dva roky záruky.
A jinak Thermokamera již v telefonu je: CAT S60

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

diky ale ja myslel telefon ne cihlu na zatloukání zloděju :)
citace ( Fotak jak už bylo řečeno nic moc, termokamera velmi orientačně ok, ale hlavně o měření nižších teplot mám své pochybnosti. Po použití termokamry je lepší udělat restart, protože jak už bylo psáno i jinde, něco z aplikace termokamery asi zustane běžet na pozadí a mobil se pak strašně rychle vybije)

typují že tambude ten nejzakladnější "model" flir thermo kamery :( což je trošku malo aspo pro mně použítí :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.