CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k YouTube půjde do offline. Google umožní stahovat videa

Stahování videjí z youtube pomocí YTD dělám už nějaký pátek, protože politicky nekorektní videa (např. reportáž o tom, co viděli očití svědkové sestřelu MH17 letu nad Ukrajinou od BBC) jsou blokována / mazána. Vimeo se tak naštěstí nechová:
https://vimeo.com/103784552

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Zase dalsi priblbla konspiracni teorie?

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Ee - pro lidi, nezblblé antiputinovskou propagandou, dávno známé věci.

Takže YTD budeme moci odinstalovat.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Problem je v tom, ze SU-25 (o kterem tvrdi ze ho videli) nema dostup 11.000 metru ani kdyz se jako palivo pouzije cista vodka. Stejne tak na zadnem radaru nebylo zadne letadlo ve vzdalenosti dostrelu libovolne strely vzduch-vzduch.

Zajimave je ze nekdo bude radsi verit konspiracnim teoriim i v pripade, ze se separatisti sami priznali........ a jak je v Rusku obvykle, osadka protiletadloveho kompletu BUK bude touhle dobou nejspis davno mrtva.

Tahle reportaz je samozrejmne i v archivu BBC aniz by ji nekdo smazal.

+1
+37
-1
Je komentář přínosný?

Je to sice mimo téma článku, ale přidám taky trošku do mlýna:
Nemáme právo na to, aby nám ruská vláda alespoň lhala pořádně?
http://www.blisty.cz/art/74011.html

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Předřečník pravděpodobně naráží na to, že trodas trpí chronickou cerebrální konspiratitidou. Ta se projevuje soustavným hledáním "argumentů" proti víceméně náhodně vybraným věcem, kterým nemá problém věřit většina lidí, jako je třeba fakt, že tisíce inženýrů a desetitisíce dělníků v průběhu několika let vyprodukovaly složité zařízení za miliardy dolarů, které následně fungovalo. Lidé trpící chronickou cerebrální konspiratitidou místo toho raději věří, že tisíce inženýrů a desetitisíce dělníků v průběhu několika let vyprodukovaly složité zařízení za miliardy dolarů, *ani jeden z nich* si nevšiml, že z nějakého důvodu nefunguje, a jejich vláda pak další desítky nebo stovky miliónů dolarů - pokud ne zase miliardy - vydala na fingování jejich použití pomocí neadekvátních technických prostředků a na tajnou likvidaci hromady vyrobeného hardwaru, které si opět nikdo nevšiml. Takovým lidem nakukáte opravdu cokoli bez ohledu na to, jak se to s Putinem má či nemá. Pravdivostní hodnota tvrzení o Putinovi je pro jedince s takovouto úrovní odtržení od reality zcela nepodstatná.

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Stahování videa v minulosti uměl i doplněk youtube center, přijde mi, že byl nejjednodušší na použití, protože všechny možnosti pro stažení videa a zvuku byly hned pod videem, ale spíš mi chybí funkce která zabraňovala spuštění více videí najednou a spoustu dalších věcí, které by měl youtube klient obsahovat i bez doplňků... ale google to vyhodil ze storu a nikde po tom není ani stopy.. neexistuje náhodou nějaká plnohodnotná náhrada náhrada ?

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

to je kouzlo Firefoxu: Doplňky

stačí jenom pár kliků a už navždy pod YT videem bude nové tlačítko "download" (např přes Flash Video Downloader) a pokud chcete automatický stop videa tak skuste třeba FlashStopper

jinak ono by to mělo jít i přes Chrome a Operu, stačí se jenom zeptat strejdy Googlu ;)

+1
-39
-1
Je komentář přínosný?

Externě funguje hezky třeba 4K Video Downloader nebo JDownloader. Záleží asi na tom co chcete; neplacený 4KVD odmítá stahovat dlouhé playlisty, JDownloader zase neumí ukládat 480p streamy - klient je musí umět remuxnout, a s JDownloaderem, který to neumí, je to buď 360p a nižší, nebo 720p a vyšší, a pro spoustu videí je podle mě 720p zbytečných. Na druhou stranu, JDownloader je schopen tahat skoro cokoliv odkudkoliv a často s navazováním přerušeného spojení.

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Ja pouzivam YousableTubeFix pro Greasemonkey .... umi nastavit, ze se video defaultne prehrava v HD a ze se nezacne prehravat okamzite, ale musi se pustit rucne (vhodne, kdyz otviram vic videi a nechcu aby hralo pate pres devate). Pod video to da i download linky, ale to mi nejak nefunguje.
Jinak s tim, ze gugl tohle chce umoznit se asi chce vyhnout tomu, co postihlo v USA netflix (ikdyz osobne si myslim, ze se to tyka i trubky, akorat se o tom nepise), aby mobilni operatori proste youtube plosne zakazali .....

EDIT: to melo byt pod Sherrak

+1
-37
-1
Je komentář přínosný?

ja používám pwn

Přejděte na video, které chcete stáhnout a v URL adrese nahradíte “https://www.” slovem pwn (příklad: z https://www.youtube.com/abc vznikne pwnyoutube.com/abc) a stiskněte ENTER. pak si vyberete službu jakou chcete buď stáhnout jen zvuk mp3 či jakýkoliv video formát

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Spis by to chtelo moznost u jakyhokoliv flash videa aby se zacalo prehravat v mnou zvolenym prehravaci (MPC HC nebo VLC). Stahnutim se resi offline obsah, ale co treba sledovani ct24 on line? ve flash prehravaci je to utrpeni

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

pokud máte Firefox a VLC daný formát umí, tak by to neměl být problém.
Stačí zjistit v jakém formátu streamuje CT24 a ve Firefoxu si jen nastavíte, aby se daný formát spustil v programu XYZ (třeba VLC)

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

většinou stačí FreeRapid Downloader ,teda na ytb ale nevíte jak dostat vide z archívu čt???

+1
-36
-1
Je komentář přínosný?

Máte na mysli http://www.maarty.cz/?p=374 ? Nebo něco jiného?

+1
-39
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.