CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k YouTube začne otravovat novým druhem reklam; nepotřebuje k nim ani video

Mě spíš štve neustálá reklama a pruzení s YouTube Music a placeným YouTube.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zdá se, že se za každou cenu snaží, aby to lidi přestali používat...

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Už teď mně lezou na nervy jak po mně chtějí dklikávat dvě okna pokaždé když tam vlezu.. (přihlaste se a pak souhlasíte s pravidly?)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Uplný souhlas. Tak dlouho budou monetizovat až jim nezbyde nikdo k monetizaci!

Chci si pustit video...
Sign in to YouTube - No Thanks
Google uses cookies - I Agree
Video se začne konečně načítat...
Skočí tam reklama, která nejde 5 sekund přeskočit... konečně skončila
Skočí tam druhá reklama, která nejde 5 sekund přeskočit... @#$%!
Už běží video... ale ještě popup YouTube Premium - Skip Trial
Asi... už to video nechci vidět. Už nechci YouTube vidět!
Raděj použiju Bing a budu hodinu přehrabovat warezové a zavirované odkazy. Sorry jako!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

AdBlock - a o žádných reklamách v Youtube nevím :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Milé děti, před dávnými časy existovala služba Youtube, kam mohli lidé nahrávat svoje videa a sdílet je zcela zdarma. Aby služba měla z čeho žít, byla na začátku videa reklama. Pak přišel Google a postupně platformu předělal na zobrazovač reklam, mezi kterými se sem a tam ukáže nějaké video nereklamního charakteru, ale jen vyjímečně.
Proto mají všichni rozumní lidé AdBlock a reklamu na Youtube blokují a tak se mohou dostat k těm videím, kvůli kterým na Youtubbe přišli a až jednou Google přijde na to, jak tomuto chování uživatelů zamezit, tak tam lidi definitivně přestanou chodit, Youtube zkrachuje a bude klid.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je mi z google vesmíru čím dál více na blití. Původní velké myšlenky typu ... Dont be evil byly semlety partou za.ebaných kravaťáků házející slovy marketing, monetizace, market share a jinýmy s.áky.
A nemohu souhlasit že adblok vše odhluší v poslední době mi tam běží odpočítání než se video spustí. google neskutečně otravuje s propagací svých placených s.aček a abych se přihlásil abych nakrmil jeho databáze tím co sleduji - což beztak dělá přes jiné identifikace.

A jak bylo napsáno výše: milé děti jednou vznikl s pěkných myšlenek internet, co spojoval lidi a pak se to nějak podělalo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

AdBlock na Youtube funguje - neznám co je reklama.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono je to podle mně tak na půl. První polovinu jsou potřebné náklady na provoz, tehdy i bez ADblocku reklama byla jen vyjímečně. Jak to prodali gůglu, tak tam asi začali reklamy cpát, ale tou dobou už byl internet promořen reklamou, takže se nějaká eliminace reklamy stala denní součástí života. Od té doby si všimnu reklam jen, když z nějakého důvodu přestane fungovat uBlock (vyjímečně párkrát do roka), pak zjistím, že je v 10 minutovém videu asi 8 reklam (4 bloky po dvou reklamách) a to mně donutí problížeč resetovat, aby uBlock začal fungovat.

A tím chci narazit na tu druhou polovinu, monetizace "jůtůberů", tedy kteří to s reklamou pěkně osolí, aby dostali taky nějaké šušně od gůglu. Dřív byl řekněme tytrubka a gůglvideo pro pobavení občana při kratochvíli. Jenže pak někoho napadlo, si na tom postavit byznys a jak to zjistí jeden, je jasné, že nebude sám. Takže z místa klidu, ticha a míru se vyklubal vetřelec podobný alzákovi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.