CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k YouTube začne potírat videa s extrémistickým obsahem

"videa, která propagují či jinak oslavují nacistickou ideologii"

A sakra, takze kdo se nestihl podivat na letsplay Wolfensteina, tak uz se nepodiva. :-/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Wolfenstein ovšem nepropaguje ani neoslavuje nacismus... Naopak, Wolfensteina jde přímo proti nacismu. U Wolfensteina a dalších her, kde se střílí či jinak bojuje (což je velká spousta her) by však platilo pravidlo o násilném projevu. Otázkou je, zda taková videa budou smazána/zablokována nebo "jen" demonetizována...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslím že je taková cenzura dobré řešení. když už tak daleko lepší mi přijde u podobného obsahu vyhodnocovat odezvu a dávat k nim upozornění, otvírat je až po dodatečném rozkliknutí, nemonetizovat je atd. pokud někdo mermomocí chce (třeba i ze studijních důvodů) tak si to prohlédne, ale nebude se to cpát všem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A to jsme si mysleli, že větší cenzura než za socializmu být nemůže a ejhle ona je i v demokracii

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Demokracie nemá se svobodou slova přímo nic společného. Zkuste si ujasnit pojmy.
Ale s tím, že je to horší nebo stejné jako za sociku, to mate pravdu.
Západ zdá se pochopil, jak se to má dělat… :-(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vždy , když si někdo myslel , že může myslet za uživatele a sám ví co je pro ně , dobré dopadlo to špatně ....podívejte se na Microsoft

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jo jasně svoboda projevu nemá nic společného z demokracii ? a na to jste přišel jak ? :) jaká koliv cenzura je špatné at toho nebo toho a dicky to končí špatně pro toho kdo cenzuruje ! žadny řežim který cenzoroval nazory filmy slovo tisk ! nikdy dlouho "nepožije" čim je větší celek který cenzuruje tim je pak větší pad na držku ! :)))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Svoboda projevu skutecne nema nic spolecneho s demokracii.
Demokracie je zpusob vlady. Kdyz si lide demokraticky odhlasuji cenzuru, bude tato zavedena, zcela v souladu s demokracii, protoze vetsina si to tak bude prat.
Kdyz si demokraticky lide odhlasuji, ze jim bude vladnout nejaky silence, ktery rozpouta valku, ve ktere umre 100 milionu lidi,opet to nebude nic nedemokratickeho, nebot by si ho zvolila zcela demokraticky vetsina.
Lidi si z nejakeho duvodu (a tim duvodem je indoktrinace) predstavuji, ze demokracie = svoboda a tak. Ne, to spolu NIJAK nesouvisi.
Muzeme si tu klidne demokraticky odhlasovat, ze uz zadne demokraticke hlasovani nikdy nebude.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To není tak úplně pravda. Svoboda projevu je naopak pro dlouhodobější existující demokracii nutná. Je sice pravda že si lidé mohou demokraticky odhlasovat kde co, ale problém je v tom, že se tím postupně sami té demokracie, i když dobrovolně, zbaví...
Bez té svobody projevu je jen otázkou času, než někdo dané situace vužije k vlastní moci a je jedno jestli to udělá nějaká strana či jednotlivec.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

začina to cenzurou a nesvobodou projevu pak přijdou gulagy a vězení ! a končí to většinou dost blbě :) a žadný samet tim nemám na mysli :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.