CDR.cz - Vybráno z IT

Z autonomních vozidel budou pojízdné bordely, nahradí i restaurace a motely

Podle výzkumníků z jihoanglické univerzity v Surrey by se měl počet pohlavních styků v autonomním vozidle zvyšovat společně s rostoucím prodejem autonomních vozidel.

Výzkumníci z jihoanglické univerzity v Surrey zastávají teorii, že s narůstajícím počtem autonomních vozidel bude i stoupat popularit sexuálních styků v nich. Podle studie mělo 60 % Američanů alespoň jednou ve svém životě pohlavní styk v automobilu. Podle profesora Scotta Cohena, vedoucího nové studie, bude tento trend stále nabývat na popularitě. Představa intimního styku za jízdy je zřejmě atraktivní. 

Dramatické změny se ovšem nedotknou pouze předpokládaného nárůstu využívání autonomních vozidel jako hodinového hotelu. Autonomní vozy zasáhnou dle očekávání i hotelový a restaurační průmysl.

"Lidé v nich budou spát, což bude mít dopad na motely. A budou se moci také stravovat v autech fungujících jako restaurace," dodal profesor. Podle námětů profesora Cohena by bylo možné časem upravit rozvrzení automobilů tak, aby se v něm dané aktivity daly bez problémů provádět. Je tedy jen otázkou času, než se začnou vyráběr speciální vozy pro vykonávání sexuálních aktivit.

Cohen předpokládá, že autonomní doprava bude převládat nad tou klasickou již v roce 2040. Pokud se naplní i jeho odhady o využívání autonomních vozidel a sexuálních aktivit, stane se z technologické špičky, autonomního vozidla, jakýsi pojízdný bordel. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Z autonomních vozidel budou pojízdné bordely, nahradí i restaurace a motely

Čtvrtek, 15 Listopad 2018 - 09:57 | Xspy | No jo ti dva gejové v šálách ...to je už stejné...
Čtvrtek, 15 Listopad 2018 - 09:54 | Max Devaine | Na to netřeba průzkum, stačí se podívat na Pátý...

Zobrazit diskusi