CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zabezpečení iOS prolomí už i malé firmy za 2 hodiny. Stačí tato malá krabička

Docela by mne zajímalo, jestli je funkčnost zařízení ověřená. Ale pokud to opravdu funguje, tak to potvrzuje pravidlo, že je jedno jak silnou ochranu vytvoříte, stejně se prostě jednou objeví někdo, kdo ji prolomí. Stačí se podívat na herní společnosti, cpou do her různé ochrany, které většinou iritují nejvíc nás, kteří si za ty hry zaplatíme, a stejně všechny jsou časem prolomeny. Tak si jen piráti na některé chvíli počkají, mají to zadarmo, tak co by si stěžovali...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě by zajímalo, jestli je to legální (použití).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi záleží, za jakým účelem, ne? Pokud mají být data použita jako důkaz u soudu, bude záležet na příslušném soudci, jestli je jako důkaz připustí. No a mafiáni a jiní zločinci na nějakou legálnost kašlou. Pokud bude chtít zaměstnavatel odemknout data svého zaměstnance, asi bude záležet na tom, za jakým účelem mu ten mobil přidělil a jak zní smlouvy, případně na důvodu, proč to potřebuje udělat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže samotný fakt, že dochází k překonání ochrany/zabezpečí nehraje roli a pouze účel světí prostředky?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale tak je to přece i se vším ostatním. Např. zámek od dveří do bytu - pokud jej prolomí zloděj je to nelegální, ale pokud máte povolení od soudu je to legální. Proč by to v případě elektronického zámku mělo být jiné?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Sice musí být také online" je preklad "At this price, the device requires no Internet connection whatsoever"?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.