CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zaklínač 3 dostanete na GOG zdarma, pokud jej vlastníte jinde či na konzoli

Len taky dotaz.
Aky to ma prinos a pre koho, ked si "claimnem" Zaklinaca 3 na GoG ?
Nikdy nic nie je zadarmo.
Konkretne mam gold verziu Zaklinaca 3 na STEAMe a uz ho mam teda aj na GoG.
Vdaka.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro hráče to má přínos v tom, že jej budou mít DRM-free. Ale spíše než pro hráče, kteří hru už mají na Steamu, je to přínosné pro konzolové hráče, kteří by si rádi Zaklínače zkusili na PC, případně na notebooku. Pokud mají slaboučký notebook (např, na práci), asi by si náročnější hru nekupovali, ale když je zadarmo, tak proč ji nezkusit.
Pro CD Projekt to má spíše PR přínos, tedy zlepšení veřejného mínění a zároveň popularizace jejich platformy. Což se jim při vydání Cyberpunku 2077 může jen hodit. Nemají co ztratit, hráči by si to asi podruhé jen tak nekoupili (i když taky se najdou výjimky), takže si tím spíš jen tak šplhnou u komunity.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mimochodem, je možné se domluvit s kamarádem, který hru ještě nemá, propojit si dočasně Steam účet s jeho GOG účtem, nechat ho si "claimnout" hru a účty zase odpárovat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To by snad ani nebylo v Česku, aby se někdo nepokusil vstřícnou nabídku ojebat. :(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Děkujeme za návod jak hru ukrást. Neměl bys tam v rukávu návod, jak někde ze skladu ukrást třeba rovnou celou, novou konzolu PS4 pro nebo nový mobil?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když se podíváte na to, jak značné množství magazínů pokrylo tuto zprávu a z tohohle "exploitu" udělala plnohodnotný clickbait, tak myslím, že komentář úplně mimo tělo článku je docela neškodný... Ale ano, mohl jsem si to odpustit a neupozorňovat na to vůbec nikde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vidis, a mna by to ani nenapadlo.
Mohol som to dat takto niekomu.
Takto to mam dva krat :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ja mam na steamu W3 WH GOTY edition a tu mi to dovolilo taky claimnout. Pekne.
BTW ta globalni knihovna popojenim ruznych platforem nevypada spatne. Ja uz si ani nepamatoval, co kde mam, takze bch musel postupne poustet ruzne klienty. Tahkhle to mam na jednom miste.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.