CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zařízení s dual OS zřejmě nebudou, Microsoft i Google je chtějí stáhnout z trhu

Moc si přeji aby ASUS tyto produkty nechal na trhu. Pak bych si moc přál aby se na něj oba vrhli, a začali mu kazit business. No a pak by zašvihala EK svým pokutovým bičem a naplnila by kasu EU o pár desítek miliard dolarů. To by se mi moc líbilo.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

A pak by EU ty dolary poslala na Ukrajinu. :-(

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Lol, me by zajimalo jak moc ma gugl nebo MS, asus v hrsti:o)
Kdyby pupinkoval gugl, tak MS okamzite nabidne svuj upraveny android se svym ekosystemem a hlavne obchodem. MS ma sice nokiu, takze najakou paku asi ma, ale i tak bych nevidel realne, ze by na ne MS tlacil. Jisteze MS nechce, aby tam byl android s jeho aplikacema, ktere prinaseji pohadkove zisky guglu na reklame a provizich. Stejne tak jako gugl nechce, aby na jednom stroji bezel osekany a lagujici android a stisknutim magickeho tlacitka se z nej stal plnohodnotny a pouzitelny stroj (proto tak gugl bojuje proti dualbootu s WP na telefonech).
Nicmene to kompletne zalezi na vyrobci, asus ma nejake licence na windows i android jiste davno vyjednane, takze se cena jiste nezvysi tak ci onak. A gugl si urcite nedovoli "necertifikovat" nejake zarizeni, protoze by hned prispechal MS s integraci svych sluzeb v androidu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.