CDR.cz - Vybráno z IT

Zažijte radosti i strasti při kaskadérských motokrosových závodech Trials Rising

"Když padám, tak rovnou dolu na hubu," zpívá ve své skladbě Opilci v dějinách skupina Kabát. Právě tahle píseň by se mohla klidně stát soundtrackem pro Trials Rising. Bolestivých i vtipných "držkopádů" totiž ve hře zažijeme přehršle.

Na E3 mají místo všechny hry, bez rozdílu žánru. Styl, který si ale vybral Ubisoft se svým Trials Rising, se určuje jen velmi složitě. Motokrosovou, závodní a kaskadérskou 2.5D hru tak nejlépe představí její trailer, kterým vývojáři titul oznámili.

Trials Rising je „pokračováním“ série Trials, pojímá ji ovšem dost moderně a nadčasově. A protože jsou si autoři moc dobře vědomi toho, že obyčejné závodění a skákání přes překážky by velice rychle omrzelo, rozhodli se proti nekonečné rutině bojovat vtipným „sebedestruktivním“ modelem.

.
Trials Rising nebude pouze o závodech a vítězství. Bude také nesmírně zábavnou přehlídkou pádů. Využívá pro ně dokonale hravou fyziku. Jinak jde ale o seriózní záležitost, která nabídne nejen herní, ale i vizuální zážitek. Trials Rising totiž vypadá moc hezky a první gameplay záběry napovídají, že se bude i pěkně hrát.

.
Nenáročná hra pro chvilkový relax a dobré odreagování v jednotlivci nebo s přáteli vyjde v únoru roku 2019. Koncem letošního roku se dočká uzavřené bety a my se na ni moc těšíme.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zažijte radosti i strasti při kaskadérských motokrosových závodech Trials Rising

Žádné komentáře.