CDR.cz - Vybráno z IT

Zdarma po omezenou dobu! Získejte Oddworld: Abe's Oddysee

Humble Bundle poslední dobou láká občasnými limitovanými akcemi, kdy nabízí populární hry za nulový peníz. Nyní přišel na řadu titul Oddworld: Abes Oddysee, plošinovka s historickými kořeny.

Série Oddworld před pár lety zažila znovuzrození v podobě New'n'Tasty, díky kterému mohli atmosférickou plošinovku zažít i mladší hráči na konzolích nové generace. Jednalo se o remake úplně prvního dílu Abe's Oddysee, který má kořeny zapuštěny v roce 1997. 

V pozdějších letech se značka dočkala pokračování v podobě Abe's Exoddus, Munch's Oddysee a Stranger's Wrath. V příštím roce nás dokonce čeká nové iterace s celým názvem Oddworld: Soulstorm, která si klade za cíl přepracovat a rozšířit druhý díl v enginu Unity. 

Časově limitovaná akce, kdy lze uzmout bezplatně první díl z roku 1997, má tedy vícero poslání. V prvé řadě očividně propaguje svůj vlastní remake z roku 2014 (New'n'Tasty), v druhé řadě nadcházející pokračování na příští rok a v neposlední řadě distribuční platformu Humble Bundle. Ale což, hlavně že dávají. 

Upozornění: K získání hry zdarma je nutné se přihlásit či zaregistrovat. 

EDIT: Akce je po omezenou dobu dostupná i na Steam či GOG. 

Zdroje: Humble Bundle

Diskuse ke článku Zdarma po omezenou dobu! Získejte Oddworld: Abe's Oddysee

Čtvrtek, 21 Září 2017 - 10:32 | Potooczech | Taky mám pocit, že ji už zdarma mám odjinud, ale...
Středa, 20 Září 2017 - 17:46 | PPK | A krome humble bundle ji ma zdarma i gog a steam.

Zobrazit diskusi