CDR.cz - Vybráno z IT

Zdarma po omezenou dobu! Získejte první Stronghold a retro adventuru A.D. 2044!

Chcete zavzpomínat na staré dobré časy? Na doby, kdy se hry ještě dělaly poctivě tak moc, že v nás zanechaly vzpomínky dodnes? Neměli byste tedy promarnit šanci, která se nemusí opakovat.

Pokud patříte mezi pamětníky, navíc ovlivněné žánrem strategií, musí pro vás být tahle zpráva darem z nebes. Britské studio FireFly, stvořitel značky Stronghold, o které můžeme právem mluvit jako o revoluční, skrze online distribuční službu GoG dočasně uvolnilo první díl série zdarma.

Chopte se mečů, tahle hra formovala žánr historických budovatelských strategií a společně s rozšířením Crusader dodnes platí za vůbec nejzdařilejší počin studia. Žádnému správnému fanouškovi by tenhle kousek v knihovně určitě neměl chybět. I přes svá léta si zachoval výbornou grafiku a perfektní hratelnost.

A to není zdaleka kompletní nabídka. GoG k titulu, podobně jako Horst Fuchs, nabízí ještě jeden navíc jako bonus. Adventura z devadesátých let A.D. 2044 se odehrává, jak jinak, než v roce 2044. Její příběh je zasazen do postapokalyptického světa, ve kterém se všechny křehké ženy sjednotily proti mužům. 

Pánové, je to na nás, musíme se zachránit. Dámy, které se rozhodly ovládnout planetu, si reprodukci zajistily v rámci pokrokového genetického inženýrství. Protože nás už nepotřebují a chtějí si věci zařídit po svém, vlastní teď laserovou zbraň, kterou se nás snaží vyhubit. Zda se jim to povede, je jen v našich rukou! 

Oba tituly je možné získat po omezenou dobu na distribučním kanále GoG.com zdarma přímo zde

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zdarma po omezenou dobu! Získejte první Stronghold a retro adventuru A.D. 2044!

Žádné komentáře.