CDR.cz - Vybráno z IT

Zhlédněte první záběry z hraní partizánského odboje v XCOM 2 [E3 2015]

Xcom 2 01
XCOM: Enemy Unknown patří k nejlépe hodnoceným strategiím k dnešnímu dni. Není divu, že se 2K rozhodlo pro pokračování. Na E3 si vyhradil čas vývojář z Firaxis, aby okomentoval záběry z hraní XCOM 2.

E 3 Special 2015 Intel

Firaxis si opět na chvíli odpočine od Civilizace a podívá se na zoubek sérii XCOM. Druhý díl novodobé série o taktické válce proti mimozemšťanům si získává čím dál tím více pozornosti. Nejenom, že jeho předchůdce dosahoval vynikajících výsledků u kritiků, ale navíc zasadí hráče do atraktivní perspektivy, která jej nechá hledět zpoza barikády odbojářů, kteří se snaží škodit mimozemšťanům, kteří zotročili (osvobodili?) Zemi a její populaci.

Ukázka si vzala za objekt sledovat jeden z taktických soubojů. Ihned zpočátku si lze všimnout změny přístupu k hratelnosti. AI nic nijak nereaguje na hráčovo konání, dokud partizání nevstoupí do střežené nebo viditelné zóny. V tomto dílu navíc půjde lépe manipulovat s prostředím a využívat jej ve svůj prospěch. K vítězství si hráč může dopomoci hacknutím nepřátelské střílny a jejím přeprogramováním.

Na videu člověk jen ztěžka přehlédne nové nepřátele (hlavně hadovitého mimozemšťana) a nové třídy (partizán s mačetou, co si umí udělat hadí polévku). Nově se může hráč pokusit zachráni své těžce raněnné parťáky zachránit tím, že je odnese do evakuační zóny.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zhlédněte první záběry z hraní partizánského odboje v XCOM 2 [E3 2015]

Úterý, 16 Červen 2015 - 17:29 | corwin78 | Moc pěkné, tak snad nepřeženou HW nároky.

Zobrazit diskusi