CDR.cz - Vybráno z IT

Získejte zdarma první díl Zaklínače a balíček karet do Gwintu

Je pravděpodobné, že jste s třetím dílem Zaklínače již měli tu čest, ale hráli jste i titul, který Geraltovu videoherní cestu začal? Nyní máte příležitost, GOG jej rozdává zdarma.

Chtěli byte si zahrát původního Zaklínače nebo získat balíček karet do Gwintu? Shodou okolností můžete dostat obojí, a to za pouho pouhou cenu poskytnutí vaší e-mailové adresy. Zda-li kousíček soukromí stojí za postarší hru zdarma, už si musí každý zvážit sám. Pokud jste ale už měli v minulosti co dočinění s GOG platformou, oběť už jste dávno podstoupili. Proč z ní tedy něco nevykřesat? 

Pokud se přihlásíte k newsletteru GOG, dostanete za odměnu oboje zmíněné. Ani jedna odměna není rukojmím k zasílání informativních mailů – pokud se tedy přihlásíte a opět odhlásíte, dárky vám zůstanou. K přihlášení můžete přejít tudy. Žádný časový limit na akci zmíněný není, tedy by snad mělo jít o dlouhodobou nabídku. 

Gwent Beta 1

Za povšimnutí stojí, že i když CD Project Red, provozovatel distribuční platformy, vděčí za svou slávu především původnímu Zaklínači, celá stránka s nabídkou je pokrytá grafikou Gwintu. První díl proslulé série je naopak zmíněný až na druhém místě a působí jen jako druhořadý dodatek. Priority se mění. 

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Získejte zdarma první díl Zaklínače a balíček karet do Gwintu

Čtvrtek, 3 Květen 2018 - 11:35 | GeorgeZeman | Vážená redakce, máte u mne velký + . Nedavno jsem...

Zobrazit diskusi