CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zkusili jsme The Elder Scrolls Online, pojďte si zahrát s námi [klíče zdarma]

Prosim vas, na oficialnej stranke pisu v HW poziadavkoch 60GB volneho miesta (!). Moze miniekto kto ma tu hru povedat kolko to naozaj zabera ? (instalator aj hra samotna).

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro instalaci potřebuješ kolem 60GB (instalátor+instalovaná hra). Po nainstalování ale zabírá už jen něco málo přes 31GB.
K tomu klíči. Pokud mám klíč do US betatestu, dostanu se i to EU? Pokud ano, nepotřebuju.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den, ptal jsem se zástupců vydavatelství - mělo by to být možné, s jistotou to ale neví.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

No tak cokolvek menej ako 60 GB poriadne naslapaneho hires obsahu by bolo na taku AAA hru sakra malo :) Predsa od toho ocakavame dlhe hodiny zabavy.
Redakcia> Nenahneval by som sa kod do beta testu ;-)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Na serii se mi líbí ta rozsáhlost,ale trochu mi vadí malá variabilnost postav..
chybí mi tam některé povolání a taky znovuhratelnost by mohla bejt vyšší..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

+ hratelnost, rozsahlost a atmosfera
- prvni verze casto plne bugu

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Největší sílou i slabinou hry je nepochybně rozsáhlost, která mě začala zmáhat u všech her Elder scrolls už od morrowindu. Kvality se nedají popřít, perfektní grafika, prostředí, variabilita slušná. Zase maličko ztrací příběhy a opakující se questy s postavama, se kterýma se člověk nedokáže ztotožnit, jsou symptomem stračlivé rozsáhlosti- nevím, jestli se mi zobrazuje email, za klíč budu rád - seg2@centrum.cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Najviac sa mi páči otvorenosť prostredia, a rôznorodosť činností. Pocit voľnosti je na nezaplatenie. Čo sa mi nepáči je, že hry s tejto série sú povestné veľkou zabugovanosťou pri vydaní. Dej by mohol byť komplikovanejší, dlhší, lepšie vyrozprávaný. Prial by som si aby to malo takú epickosť ako Mass Effect. Najviac sa mi páčil morrowind, na druhom mieste je oblivion a treťom mieste skyrim. Dúfam, že ďalší diel sa viac sústredí na prepracovanosť deja. Na tomto MMO sa mi nepáčia mesačné poplatky avšak tá snaha preniesť zážitok zo starých TES do online sveta je super. Som zvedavý čo z tejto hry bude.... Ďakujem za kľúč :D

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Na sérii se mi líbí rozsáhlost a volnost na herních mapách, žádné přímočaré ,,koridorovky,, dále bezesporu široká škála misí, u kterých je většinou možnost jak se dá mise splnit, grafická vizualizace a grafika také patři mezi přednosti těchto sérií a nakonec všemožná možnost vytváření módů či jiných komponentů.
Ne zrovna vady, ale vylepší by se mohla znovu-hratelnost a ztotožnění se s postavy a příběhem. - Helious@seznam.cz

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jsem zvedavy jak cela serie ES bude rozsireno o MMO. To jedine vidim pozitivni. Otazkou je zda dokazi spojit sagu do smyslplne podoby. Ohledne volnosti a narocnosti ukolu nemohu posoudit neb jsem to nehral. Ale volnost a muze byt velkou prioritou. Duzlezita je komunita a halvne co nejmene bugu. Dik za klic.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Je super, že proběhne "open" beta test. Odladí se určitě nespočet opomenutí a vybalancuje hra. Aspoň v to doufám :o) Proto také beta test je, že... To rozhodně stojí za zkoušku!

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

+ Rozsahlost sveta a mozna jeste dulezitejsi rozsahlost komunity modderu. Napriklad Skyrim je bez modu slusna hra s horsi grafikou, mody z nej delaji dobrou hru s peknou grafikou.
- Chtelo by to slozitejsi questy, ale ukotvit je do otevreneho sveta neni zrovna snadna vec.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Miluju RPG, takže pro mne ideální hra, volnost pohybu, dá se říct neomezené možnosti, dále mě imponuje na sérii provázanost s historií mytologií atd. Líbí se mi že postavu si mohu utvořit zcela dle svých představ, nejsem svázaný přesně nalinkovaným nuceným postupem. Mohu plnit různé vedlejší questy atd.. Na sérii se mi zamlouvá, že neustále mají s novými díly co říci a stále je to "tahoun" :-) za beta klíč budu velice vděčný .

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Skvělé RPG s rozsáhlým otevřeným světem, která konkuruje WOW.
Pošlete mi prosím klíč do Bety?

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Na celé sérii The Elder Scrolls se mi líbí snad všechno. Svět má rozsáhlou mytologii i propracovanou historii, V The Elder Scrolls IV - Oblivion se mi hlavně líbila variabilita postav - člověk mohl potkat démonickou daedru, ale také mýtického minotaura. Hra jako taková samozřejmě vynikala (resp. vynikaly) snad až sandboxovou hratelností, otevřeným světem a nekonečnými možnostmi "co zrovna dělat". Doufám, že s podobnou hratelností a volností přijde i TES Online a rád bych se o tom sám přesvědčil. Na sérii bych toho moc neměnil, snad jen Skyrim měl trochu opakující se tvory. Oproti Oblivionu s obrovskou škálou monster se jejich počet ve Skyrimu hrozně zredukoval. Tyto dva jmenované díly zase nedostaly do vínku rozsáhlost a propracovanost Morrowindu (zbroj rozdělená na jednotlivé kusy, spoustu druhů zbraní, odsuzování obchodu s drogami apod....)..Také bych nepohrdnul silnějšími a epičtějšími monstry a složitějšími questy..Každopádně série TES je nejlepší RPG sérií her, co kdy byla. Opravdu doufám, že z TES Online nebudu zklamán a velmi rád bych se proto zúčastnil beta testování :) Je totiž pravda, že to co mi na TES opravdu velmi chybělo, byl funkční a odladěný multiplayer (sice se objevilo několik modů, ale hratelnost skoro nulová)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pokud chce člověk u nějaké hry strávit stovky hodin času, u Elder Scrolls série se mu to povede na 100 procent. Mě samotného Skyrim slušně pohltil, a to jsem k němu ze začátku cítil odpor, zejména díky podobnosti s Fallout sérií (ve smyslu herní mechaniky).
Myslím si, že kromě tradičních bugů vyskytujících se v takto velké open world hře, nemá tahle série žádné zásadní negativa a jsem proto docela zvědav, jak se Bethesďáci poprali s multiplayerem v tomto světě :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lehce jsem nakoukl do několika dílů Elder Scroll, ale pohltil mě až Skyrim. Rozsáhlost prostředí, volnost pohybu, nádherné scenérie, questy, souboje a draci...ach ti draci. Nemůžu se dočkat až se otevře ještě větší svět kde si budu moci vypiplat svou novou postavu.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím pana Mareše, hodil by mi tento beta klíc, Skyrim už mám celej prochozenej, díky

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Na ESO je dobry otevreny svet, volnost ve skillech a pekna grafika. Doufam ze od posledni bety zlepsili hlavne loading ve kterem clovek stravil vecnost :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Na the elder scrolls se mi libi strašně obrovské mapy, skvělé questy o grafice ani nemluvim čistá krása, volny svet , skyrim je opravdu skvela hra i kdyz sem nehral předchozí díly opravdu me tato hra přijemně překvapila a jsem zvědav jak si povede online :)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Hmm!
Líbí se mi: Příběh, respektive volnost. Množství činností k provádění.
Nelíbí se mi: inteligence NPC, ale to se dá pochopit :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

+Otevřený svět v celé serii Elder scrolls, spousta misí, a zábava na spousty hodin.
-Myslím si že nebude dosahovat kvalit předešlých dílů.
-Pořád v tom vidím World of warcraft. :(

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Úžasné toto sa mi páči :-)
čo sa mi páči: otvorenosť a rozsiahlosť :-) ale hlavne postavy! Mytologické postavy. Možnosť prispôsobenia postavy podľa seba.
čo sa mi nepáči :zatiaľ som nezistil čo by mi tam vadilo alebo čo by som chcel zmeniť.
Za beta kľúč by som bol veľmi vďačný :-)

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

musim rici ze na TES je nejlepsi volnost a rozsahlost a to ze to co udelate ovlivnuje svet kolem vas a to jak na vas svet bude reagovat

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

v zivote som to nehral, takze neviem, co by som na hre vylepsil :) vyzera to zaujimavo a by to bola pekna zmena od SWTOR.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Dohrál jsem jak Oblivion tak Skyrim. Strávil jsem s každou hrou stovky hodin. Je to přesně ten typ her kdy nemusím spěchat a ponořím se do vlastní verze příběhu. Hledat poklady, skily a nebo se jen tak toulat a hledat dobrodružství. Moc se těším jaké to bude když bude hrát pár kamarádů a doufám že tomu budou přispůsobené dungeony a questy.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Určitě velkým plusem této série je otevřený svět. Ale preferuji hry s reálnými podklady. Fantasy už mám poslední dobou plné zuby. Ale třeba mě toto nové MMORPG přesvědčí, že i fantasy hry můžou být dobré. V reálné, hře si člověk udělá lepší přehled o situaci a může si udělat obrázek o protivníkovi... Kdežto, když proti vám nastopí 30 metrová obluda, asi těžko budete hledat slabinu. A ejhle stačí sekat do nohy a kameno-železná obluda lehne.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Zdravim příznivce série TES. Hrával jsem Morrowind, pak Oblivion, Skyrim jsem zatím jen tak nakousl, a myslím, že online bude pecka!

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

TES mě baví už od Arény, kde se mi hodně líbili dungeony, ktere v dalsich dilech uz podle mě nebyli tak propracované. Jinak plusem od začátku je samozřejmě velký svět a jeho lore. Na druhou stranu mě mrzí, že tam nejsou skoro žádná zákoutí na která narážíte při zkoumání světa, tak jako v sérii Gothic/Risen, kde třeba najdete u cesty rozbitý vozík v něm zapíchnuté šípy, rozházené věci, opodál kostru, dál v křoví ještě další dospělou a jednu menší... Bez vysvětlení, bez příběhu, bez questu. Člověk i pak sám vytvoří verzi toho co se asi kdysi stalo. Je to obsah který ohromě oživuje herní svět a to mi v TES chybí.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

už jsem sehnal klíč od jiného webu.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

První TES hry mě přišli naprosto výborné a neotřelé. Ale pak přišel Mass Effect a došlo mi, že se dají dialogy udělat mnohem lépe a teatrálněji. Že to nemusí být jenom strnulý pohled do tváře NPC. A tak nějak mě nejde do hlavy proč to ve Skyrimu bylo stále při starém. No ale ten otevřený svět je prostě nepřekonatelný. Škoda jen těch opakujících se misí bez nápadu.
ps: Klíč asi nevyužiju (jestli jich máte už málo, tak mě ho neposílejte), protože o víkendu mám jiné věci na práci než sedět u PC. Ale kdo ví? Má pršet :)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Este si matne spominam, ako som hral Arenu na mojom prvom pentiu. Potom som so seriou stratil kontakt, ale vratil som sa k nej v Oblivione, ktory ma velmi bavil a neskor som stravil mnozstvo hodin hranim Skyrimu.
Co sa mi na tejto serii tak paci? Urcite otvorenost, moznost slobodneho rozhodovania, snaha poskytnut na svoju dobu vzdy slusne technicke spracovanie, variabilita prostredia a mnozstvo roznych skillov, v ktorych sa hrac moze trenovat a zlepsovat.
Vopred dakujem za kluc k bete TESO, rad by som ju vyskusal :)

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

TES jsem poprvé zahlédl před mnoha lety u kamaráda (byl to TES II: Daggerfall) a uchvátila mě volnost pohybu a až komplikované možnosti vývoje postavy a také grafika a výborné znělky lokací (jeden shopping theme mám jako zvonění mobilu dodnes). Dlouho jsem čekal na Morrowind, který byl výborný a kterému jsem věnoval moře času i na fóru a překladu do češtiny. Oblivion byl ze začátku velice slibný, ale lokace Oblivionu byly jedna jako druhá a to bylo dost únavné, takže jsem na něj zanevřel a dohrál ho jen dvakrát. Pro mě zatím nejlepší hrou z TES série je Skyrim, který hraji dodnes. Sice je ovládání a inventář spolu s vývojem postavy značně zjednodušen, ale ta atmosféra mě prostě vždy dostane :)

+1
-36
-1
Je komentář přínosný?

Prednost teto hry - velikost,volnost pohybu.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Víc jsem hrál až poslední tři TESy (Morrowind, Oblivion, Skyrim - ten na Xboxu a ovládá se překvapivě velmi dobře) a problémy jsou stále stejné. Zabugovaný engine i skriptování, „sterilnost” prostředí (grafika nevypadá špatně, ale nemá z toho člověk dojem života). Hodně se na tom podílí i minimum postav na interakci, když je v menším městečku dohromady 5 NPC včetně hospodského, nepůsobí to úplně živě.

Tohle by ale mohla právě TES Online vykompenzovat skutečnými hráči, tak uvidíme. Jsem hlavně zvědavý na srovnání s WoW, které jsem hrával kdysi, a které je i v současnosti po aktualizacích stále kvalitní.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Na TES se mi vždycky líbil veliký kompletně dostupný svět, ve kterém (když vývojář či modder dal) člověk mohl jít kamkoliv a v mnoha místech to zvlášť ze začátku velice rychle odskákat. Líbilo se mi taky zlepšování dovedností a statů ne podle přidávání bodíků, ale podle jejich skutečného využití. Všechno, co nebyli schopní udělat vývojáři, se zdařilo pomocí modů (pohled z první osoby včetně vidění svého těla tak jako ve skutečnosti, mod na oživení hospod a měst, tuny a tuny modů na vylepšení grafiky).

Na TESO (to zní jak TESCO, ach jo) jsem zvědavý, klíč mě potěší.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

V mojí herní historii se z TES série objevil Oblivion a Skyrim. No a ve Skyrimu se mi fakt líbili draci, pěkné oživení hry, ještě dnes vzpomínám na adrenalin při zabíjení prvního :-). A samozřejmě oceňuji rozlehlost a různorodost země Skyrimu a příběhy do ní vetkané, např. podzemní město trpaslíků (s utajeným drakem) byl super zážitek.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

TES je úžasná série, nadšený jsem byl už z Arény, fantazií mě úplně ohromil Morrowind. Je to svět kde se můžete ztratit :-)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Moje kočka se jmenuje Sauron...nuff said

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ja mam rad jejich pribehy a rozsahle svety. Davaji si na tom zalezet.
Klic na zkousku by byl fajn ;-)

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

No v prvom rade musim "vyzdvihnut" otvorenost "game" linie ... a teda tzv "nekoridorovost" celej tejto serie ... dalej je to nespocetne "mnozstvo hernych" styles, ktore si hrac moze vybrat "sam" ... a prisposobit tak celu hru co najviac vlastnemu "stylu" hrania, proste ... je to plnohodnotna hra (herna seria) urcena dospelym hracom ... ktora ponuka (uz dlhu dobu) dospele systemy, AI, vyzvy a pribeh ... co uz v dnesnej dobe nieje az take "samozrejme".

Urcite je to jeden z hlavnych tahunov RPG games. Klud zadara by bol super ... urcite sa tesim na TESO, dufam ze to ale nezabiju ako LOTRO, resp. SWTOR ...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

TES je srdcovka :-) Hrál jsem všechny včetně Battlespire a Redguard (o kterých spousta lidí ani netuší). V posledních dílech je akorát škoda neustálého zjednodušování systému skillů. Na druhou stranu to umožňuje větší univerzálnost postavy.
Obrovská síla je moderská komunita a některé naprosto praštěné pluginy :-) To bude trochu u TESO chybět :-/

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

chcem porovnat TESO napriklad s Guild Wars 2

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Naprostá srdcovka :) Dodnes na Skyrim nedam dopustit...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

TES hraju již od dob Areny. Jsem ovšem pesimista a jako mnoho dalších se domnívám, že TESo bude profitovat pouze ze své značky a v krátké době bohužel upadne do zapomnění. Rád bych se mýlil, ale podobných případů je víc než dost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím redakci. Neprosím se o kód a nebájím o rozsáhlosti světa. (Kód už mám od MMO jako takového, protože jsem si jim před půl rokem o něj napsal - ano zajímá mě co se děje okolo TES) Zas tak rozsáhlé ty hry nejsou. Vlastně je to po čase hrozná nuda. Po nalevelování je to všechno plychta. Svět je, dá se říct, takovej jakoby prázdnej. Dělat co chcete si rozhodně nemůžete. V pozdějších fázích her se docela pobavíte tím že někam přijdete a někdo vám něco řekne a vy si říkáte. To ? Co to je. Vždyť už je to dávno vyřešené a svět se měl změnit, ale nezměnil se. Pak se lidi uchylujou k prolejzání všeho možného, než je to přestane bavit. Od Oblivionu jsou to takové consolové hry s navaděcím kurzorem, co máte vlastně dělat. Což je vlastně hrozně schazuje. Předpokladem je že MMO bude taková ořezaná všehochuť a jestli tam nepůjde létat jako v Morrowindu, tak to bude stejně smutná písnička jako Oblivion a Skyrim. 4dny hraní? to si děláte srandu. Proč nedají betu alespoň na týden-dva-měsíc? No prostě to nepůjde zahrát, bude to padat a bude se to hrozně dlouho loadovat. A až to všechno kousnete tak si budete připadat jako v jakémkoli jiném průměrném free MMO. A s tou opicí si dělají srandu. To bych do TES fakt neřekl. Ale původně jsem chtěl reagovat na tlachy o velkejch rozsáhlej světech a epickéjch příbězích atd... Pochybuju že consolaci a 70% dalšího obecenstva, procházejí nedějové linie a pátrají po Umbrovi, Dagothovi a třeba Mephale. Nebo že by chtěli potkat pána lovu. A z kolika z nich se asi stali přisluhovači kultu pojídání lidského masa ?

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

TES jsem začal hrát již od Daggerfallu a již na začátku mě nadchla rozsáhlost světa a volnost pohybu. Bohužel ale také série(zvláště poslední díly) měla vždy po vydání mnoho bugů a nedotažených věcí(naštěstí bylo vždy dost nadšenců kteří vytvořili spousty módů) . Proto se dost obávám aby ESO nedopadlo stejně. A jako Conan nedoplatilo na nedotaženost.
Škoda že v ESO neponechali možnost volného skillování bez nutnosti výběru povolání, bylo by zajímavé co se všechno dá zkombinovat.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Jedna z najlepsich serii RPG, ktore som videl. Od Areny po Skyrim, otazka je ako to bude vyzerat v online svete :-) ...betu by som skusil pokial by to bolo mozne

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Krásné RPG s výhodami jako: open world, rozmannitost prostředí, přijatelná ekonomika, atd.
Ale také má pár záporů, např: spousta bugů, někdy pokulhává umělá inteligence, apod.
Rád bych zkusil Betu.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

No osobne jsem taky zvedavej na betu, hra ma obrovsky potencial, ale uvidime jak stim nalozi v online svete, aby to udrzelo hrace. SWTOR melo taky obrovsky potencial a po par mesicich zustalo par serveru, tohle bych TESO nepral. Me osobne uz ted vadi bonusy pro rasy, ktere me nuti hrat urcite povolani za urcitou rasu.

+1
-46
-1
Je komentář přínosný?

TES je proste srdcovka, pokud by to bylo mozne, rad bych taky klic pro betu :-)

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Cau tak klic bych urcite pro otestovani uvital TES jsem hral vzdy rad a skyrim vcetne datadisku neni vubec spatny zvlast kdyz v akci na steamu byla legendary za par kacek. moje nejlepsi hry poslednich dob skyrim a fallout a predchudci a ktomu pridam uz jen WOT

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tak já už jsem získal klíč na Games.cz (kde už jim došly), kdo by chtěl další, tak Gamespot ještě má: http://www.gamespot.com/articles/the-elder-scrolls-online-beta-giveaway/...

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Zdravým fšechny.Na skyrimu mám rád především jeho rozsáhlost a atmosféru a především to že si hru svými skutky přizpůsobím podle svého. Jediný záporný bod je pro mne to zě nejede online ale to už se zanedlouho změní. ;)

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Odesílali jsme kódy dnes po poledni všem, kteří projevili zájem (a následně neinformovali, že již kód sehnali jinde). Pořád jsou, pokud budete mít zájem o nějaký větší počet (např. plánujete s kamarády hromadné hraní o víkendu), dejte vědět.

PS: Je možné, že e-mail skončí ve spamu, kontrolujte tedy i nevyžádnou poštu.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

TES je proste nejlepší, ta rozsáhlost a hratelnost je prostě nepřekonatelná. Prosil bych o klíč abych mohl otestovat :)

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

TES serie je super už od Dagerfallu (ikdyž ten chtěl trochu času na odbugování). Prosím kód.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

TES je prostě boží. Dagerfall, Oblivion i Skyrim dohrán.... :D
Moc rád bych si zkusil ESO. Podle mého super nápad udělat onlinovku ve světě TES. Za klíč bych byl velice vděčný.... ;)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Co řict co tu ještě nikdo neřekl to bude asi težké ... ale hral jsem celou serii TES a rad bych otestoval i TESO doufam že zbýva ještě klíč ktery bych mohl využít předem děkuji reference z hrani TESO jsou samozřejmostí ;)

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Odeslány další kódy podle komentářů ;) Pěknou neděli.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

TES má dle mého velký potenciál a má velkou sílu v rozsáhlosti světa. Rád bych prosím otestoval.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Testovací období TESO je u konce od včerejšího rána. Doufáme, že jste měli úspěšně propařený víkend :)

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.