CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Změna je život. Firefox mění svůj postoj a chystá se na iOS

Jestli to odflaknou stejne jak na mobilnich windows, tak to bude fakt bomba .... tam uz to tusim i zabalili, stejne jako pan chromy, to byly fakt nepouzitelne aplikace i na to, ze to byly bety .... asi pochopili, ze nic lepsiho nez mobilni IE neudelaji:)

Jinak jestli to dobre chapu, tak na iphonu bude ta aplikace jako okno a cely engine safari a nahore bude firefox lista s ulozenyma synchronizovanyma zalozkama? To jim vytizi jednoho cloveka mozna na cele dva dny .... proc to neudelali uz driv?

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Já bych se na to podíval z opačné strany - na androidi je FF výborný prohlížeč, dokonce umožňuje pluginy apod., takže by se měli ostatní výrobci zamyslet, proč svým uživatelům nedovolí FF používat.

Monokulturu už jsme tady měli, kam to vedlo si já osobně ještě pamatuju. Myslím, že být rád za to, že se do ní některá platforma řítí, je podobné, jako svobodně volit po těch 40 letech zase komunisty.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

A ja se chtel zrovna zeptat, kdo vubec FF na Androidu pouziva. Ja pro to nenasel sebemensi duvod. A to mam na desktopu pouze FF... Chrome se mi ovlada tak nejak lepe, pripadne mam alternativu v podani Dolphinu.

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

mne najviac vyhovuje na mobile Opera (zarovnavanie odstavcov na sirku obrazovky po zoomovani + opera turbo na o2 internet)

Na windows desktope som presiel z Opery 12 na FF.

Tie ma mobilny FF nicim nezaujal, nejak som nenasiel dovod preco by ma mal.

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Podle pořadí důležitosti jej používám proto, že je to nejrychlejší mobilní prohlížeč, má sync k desktopu a tabletu (všechna hesla, záložky, taby...), líbí se mi u něj z mobilních prohlížečů nejvíc, jak renderuje stránky (graficky), používám rozšíření Youtube Embed2Link a FullScreen. Z funkcí, které využívám občas, bych uvedl možnost uložení stránky jako PDF, reader režim a snadné (dočasné) zobrazení stránky v nemobilní verzi. Taky se mi líbí (ale to je dost spekulativní), že mě oproti Chromu snad špehuje Goggle méně a jde nastavit neakceptovat cookies třetích stran.

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

Pokud budu chtit na iOS pouzivat firefox, tak tam budu chtit pouzivat firefox a ne nejakou slataninu na tema safari engine a firefox listou ... takze z meho pohledu je uplne jedno, jestli to firefox udela nebo ne. Ne teda ze bych mel nejake iOS zarizeni ...

+1
-36
-1
Je komentář přínosný?

Ja vím, že je to překlep, ale to slovo se mě líbí: WEMBASTEŘI

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.