CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Oblíbený český software ZDARMA: Stahujte bezplatně správce fotografií Zoner Photo Studio 15 Pro, jen do 9:00 ráno! [návod]

Přesně tak jsem přišel i k verzi 14 :)

+1
-42
-1
Je komentář přínosný?

Teda vlastně 14 Home. Tohle je dokonce Pro :D

+1
+30
-1
Je komentář přínosný?

Díky za tip, stáhlo se sice pomalu (přes klasické stahování v chrome), ale pak v pohodě aktivováno a funguje ok.

+1
+36
-1
Je komentář přínosný?

Tip s jDownloaderem je sice pěkný, ale asi deset minut mi trvalo, než jsem ten software pochopil, už to fiči, snad to do těch devíti stihne. :-)

+1
-67
-1
Je komentář přínosný?

Hm, tak po instalaci a základním prohrabání musím teda konstatovat, že bude ještě hodně dlouho trvat, než si převyknu z Photoscape. Na to, že je Photoscape freeware, je to ve srovnání se Zonerem přehlednost, rychlost a jednoduchost sama, ale zkusím dát Zoneru šanci. Už hodněkrát jsem chtěl přejít čistě kvůli původu toho softwaru (Photoscape je kdesi z Koreje) k něčemu nejlépe domácímu, ale teď jsem se teprve rozhoupal, tak snad kluci nezklamou a koupím si někdy nějaký upgrade, ale první dojem teda uff.

+1
+34
-1
Je komentář přínosný?

DÍKY... je tam :-)

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

Dik, v pohode za par min. mi stiahlo aj z FDM :)

+1
+35
-1
Je komentář přínosný?

Mně se povedlo stáhnout instalátor bězným způsobem bez potíží. Použil jsem rovněž takové too udělátko jménem UnWrapper GOTD, které z toho vykuchá vlastní instalační soubor, protože ten se už nikde v tempu neobjevoval, jak tomu bylo dřív. Nevím ale, zda je ho možné vyzobat i mimo určený termín. Trik s přeinstalací české trial verze fungoval i na starších verzích. Včera dopoledne nás bylo asi 20, dnes vidím 140 lidí, kteří si zapsali licenční číslo do svého Zoner účtu (všichni ho mají stejné). Vedlejším efektem tohoto je, že všech 140 lidí má k dispozici seznam 139 emailů těch ostatních. Mně už dokonce přišel email od nějakého Izraelce, který chce založit skupinu a bavit se o zkušenostech s programem.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Ja teda nikde email nezadaval a aktivace taky prosla. Akorat doma budu az po ctvrte hodine, tak doufam, ze na aktivaci staci jen licencni klic pouzity i na ceskou verzi stazenou z webu Zoneru a neni nutna komunikace s tim americkym serverem. Ale jestli jo, tak se taky nic nedeje. Prezil jsem to bez Zoneru do ted, preziju to kdyztak dal. I kdyz bych se s nim rad poradne seznamil.

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

To funguje jinak. Instalace programu proběhne zcela bez zadávání čehokoliv a je plně funkční. Stránky Zoneru ale umožňují mít svoje konto, kde lze mimojiné i spravovat licenční čísla (a tak o ně nepřijít např. při reinstalaci a jejich ztrátě). K založení konta je pochopitelně nutné zadat email a heslo. Po nainstalovaní této edice je možné se k seriovému licenčnímu číslu dostat pomocí modré lišty dole a toto číslo opsat do svého konta u Zoneru. A protože tato edice má jedno jediné seriové číslo pro všechny instalace, už používá a na svém kontě eviduje toto číslo v tuto chvíli 152 lidí.

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem to na posledni chvili stihl, diky :-) Jen licencni kod mi to nezobrazuje. Aktivace pri instalaci probehla, na liste vidim verzi PRO, ale v dialogu Licences neni zobrazeno nic. Snad to nejakou dobu vydrzi...

+1
-43
-1
Je komentář přínosný?

Diky, je tam! :-) Mam pocit, ze hned po instalaci, jeste bez zalozenim uctu, me button My Account poslal do browseru na stranku pro zalozeni uctu, misto aby ukazal callout s informaci o licenci. Ale je mozne, ze jsem to pri zmatkovani tesne pred devatou prehledl :-)

+1
-49
-1
Je komentář přínosný?

Aha. Tak nejaky dalsi online ucet ozelim a licencni klic peclive ulozim. Ostatne ikdybych ho ztratil, tak je to zadara, takze se nic nedeje. :-D Hlavni je, ze aktivace projde uspesne i s klasickym ceskym instalatorem a staci jen znat ten klic. :-D

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Bohuzel jsem to nestihl neposlal bys mi ten samotnej vybalenej instalator? Dik

+1
-44
-1
Je komentář přínosný?

Pozor při instalaci jdownloader. Je to parádní soft, ale při instalaci je potřeba dát pozor a neodklikat všechno, aby vám nenainstaloval další adware a lišty, které určitě nechcete.

+1
-39
-1
Je komentář přínosný?

Odkaz na češtinu vyzkoušeno - funkční: http://www1.zippyshare.com/v/68953235/file.html

Odkaz na soubory s nápovědou a šablonami - nevyzkoušeno: http://www29.zippyshare.com/v/16720584/file.html

+1
-38
-1
Je komentář přínosný?

Mohl by prosím někdo nahodit link ke stažení kompletního instal souboru? pokud je to vůbec možné.. instal s licencí sice ještě stáhnout lze, ale spojení se serverem už je "kaput", přede díky ;)

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

VAROVÁNÍ: neinstalujte si program UnWrapper GOTD, který tady zmínil uživatel xjedlins. Tento program by prý měl UnWrapper GOTD, vykuchá vlastní instalační soubor. Po spuštění instalace programu UnWrapper GOTD se nainstalovalo asi 5 programů, jejichž instalace se nedala nijak zastavit. Kdybych tohoto šmejda dostal do rukou, tak bych ho seřezal jako žito. Programy jsem musel všechny odinstalovat a pro jistotu jsem ještě udělal bod obnovy systému ve Windows XP.

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Já za ten program nijak nekopu, ale někdo z nás měl nebo neměl štěstí. Moje verze má cca 180 kB a nijak se neinstaluje, natož aby instalovala kupu dalšího něčeho. Jedinou viditelnou funkcí je otevření dialogu, kde se zvolí instalační exe a pak už jen následuje uložení vykuchaného instalátoru.

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Také jsem již zjistil, že pod úplně stejným názvem jde stáhnou menší a bezpečný soubor. Asi se někdo na tom jménu přiživuje a podstrkuje ten horší a spam instalující soubor.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím všechny. Licence Zoneru se ukládá do souboru: c:\ProgramData\Zoner\NLMDB\product.0037\nlmdb0003.dat

Stačí si tedy stáhnout od Zoneru v15 PRO (http://www.zoner.cz/download/archiv.aspx) a nakopírovat příslušný lic. soubor( http://uloz.to/xFYhmYTk/nlmdb0003-dat ) do cesty uvedené výše. S pozdravem Jirka

+1
+30
-1
Je komentář přínosný?

díky!

+1
-53
-1
Je komentář přínosný?

Není zač, rádo se stalo :-)

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.