CDR.cz - Vybráno z IT

Assassin's Creed: Unity se bude odehrávat v druhé světové válce [VIDEO]

Assassins Creed Unity Time Anoma
Veliké překvapení si pro nás ve včerejších večerních hodinách přichystal Ubisoft se svými novými informacemi ohledně očekávaného Assassin’s Creed: Unity. Paříž za doby Velké francouzské revoluce nebude jediným zasazením, kterého se dočkáme.

Pro srozumitelnost následujících informací raději objasníme základní princip celé série Assassin's Creed. Celá slavná sága si zakládá na čtení DNA, ve které jsou zakódované paměti našich předků. S pomocí revoluční technologie zvané Animus je ve zdejším moderním světě možné tyto vzpomínky extrahovat a simulovat. Ubisoft si touto myšlenkou vytvořil unikátní recept, jak slepit dohromady příběhy jednotlivých her bez ohledu na historická období.

Vývojáři včera vydali nový trailer, který vysvětluje takzvané časové anomálie. V traileru vidíme hlavního protagonistu hry, Arna Doriana, jak běží po střechách pařížských budov za dob Velké francouzské revoluce. Simulace se však začne bortit a z 18. století se posouváme o necelá dvě století dále, do okupované Paříže za druhé světové války. 

Lze jen teoretizovat, jakým způsobem budou tyto anomálie vyřešeny příběhově. Jednou z možných variant, která nás napadá, je, že genetická linie testovaného subjektu v sobě nese dva předky, kteří byli svědky velkých konfliktů – jednoho z doby Velké francouzské revoluce a druhého z doby druhé světové války. Technologie Animu by mohla být těmito traumatizujícími zážitky narušena a vzpomínky navzájem mísit.

Ac Unity World War 2 1Ac Unity World War 2 2

To jsou ale pouze naše domněnky, na vysvětlení autorů si budeme muset počkat do vydání hry, které nás čeká přesně za dva týdny. Je možná trochu škoda, že si toto ohromné překvapení nenechal Ubisoft jako tajemství, které by hráči ve finální hře nečekali.

Je ovšem dobré zmínit, že tyto časové anomálie jsou skvělým nástrojem, jak uspokojit fanoušky dychtící po nepříliš vhodných zasazeních, mezi které patří právě druhá světová válka, ale také starověký Řím, feudální Japonsko či Egypt. Kdo ví, třeba se díky této nové zápletce dočkáme i těchto končin. 

Diskuse ke článku Assassin's Creed: Unity se bude odehrávat v druhé světové válce [VIDEO]

Žádné komentáře.