CDR.cz - Vybráno z IT

Blizzard míří do Prahy! V říjnu se u nás odehraje evropský Road to Blizzcon

Road To Blizzcon 1
Evropská část celosvětového šampionátu Road to Blizzcon poprvé za svoji existenci vyvrcholí v České republice. Zaškrtněte si ve svých diářích víkend mezi 3. a 4. říjnem.

Letos na podzim se příznivci blizzardích her a ProGamingu mohou těšit na jednu z největších událostí obou těchto scén. Ve dnech 3. až 4. října se v pražské O2 aréně odehraje evropská kvalifikace Road to Blizzcon. 

Arena 3Arenaplnaaa

Vítězové si mezi sebou rozdělí odměnu v celkové výši $300,000 a dostanou pozvání na listopadový Blizzcon (konající se tradičně v Kalifornii), kde se utkají ti nejlepší z Evropy, Taiwanu, Koreje, Číny, Severní Ameriky a Kanady. Soutěžit se bude ve World of Warcraft, Heroes of the Storm a Hearthstone. Starcraft II v disciplínách sice chybí, nicméně na zábavním programu přítomen bude. 

Road To Blizzcon 2

V následujících pár týdnech zveřejní Blizzard možnosti registrace. Pokud některou z těchto her aktivně hrajete a troufli byste si na světla reflektorů v O2 aréně, tak zbystřete a pozorně sledujte oficiální stránky. 

Návštěvníci si na místě také budou moci zahrát očekávanou střílečku z produkce Blizzardu, Overwatch. Nebudou chybět ani soutěže v cosplaích a další akce. Celá událost bude živě streamovaná na internetu, v případě potřeby si tedy budete moci pořídit i online lístek. 

Diskuse ke článku Blizzard míří do Prahy! V říjnu se u nás odehraje evropský Road to Blizzcon

Žádné komentáře.