CDR.cz - Vybráno z IT

Slavná oldschoolová akce Crusader: No Remorse zdarma ke stažení

nepřehlédněte
Společnost Electronic Arts je poslední dobou neskonale štědrá. Tentokrát má po omezenou dobu pro hráče zdarma retro klasiku Crusader: No Remorse.

Crusader: No Remorse je na herní scéně legendou. Kombinuje prvky akce, taktické hry a tak trochu také výpravné adventury. Nabízí pro retro hry typický izometrický pohled, který se ovšem poslední dobou vrací i v moderních titulech a pro řadu hráčů je příjemným odpočinkem od zajetého standardu aktuální doby.

Sluší se říct, že v minulosti si tenhle kousek odnesl také několik významných ocenění a velice dobře si stál i na poli kritiků. V roce 1996 se podle magazínu Computer Gaming World stal hrou roku a pyšní se také oceněním 38. nejlepší hra všech dob. A možná i proto byste jej měli zkusit.

 

Stáhnout si po omezenou dobu můžete PC verzi zdarma prostřednictvím služby Origin (EA obdoba Steamu), pokud chcete vývojáře peněžně podpořit, ke koupi je titul na GOGu, kde vás vyjde na necelých 6 dolarů, což je pořád zatraceně málo. Na GOGu je navíc Crusader: No Remorse i ve verzi pro Mac OSX. 

Electronic Arts nás na jednu stranu dokáží zklamat (viz. článek o odkladu Star Wars: Battlefront, Battlefield Hardline a Battlefield 5), na stranu druhou ale i pěkně potěšit. A není to poprvé, už v minulosti v rámci jednorázové akce prostřednictvím služby Origin vydavatelství zdarma nadělovalo třeba kompletní The Sims 2 nebo Dragon Age: Origins.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Slavná oldschoolová akce Crusader: No Remorse zdarma ke stažení

Čtvrtek, 30 Říjen 2014 - 15:03 | pekas | Díky za info, to jsou užitečné rady!
Čtvrtek, 30 Říjen 2014 - 12:11 | Cichas | Straylight Productions na SB AWE32... Dohaje to...

Zobrazit diskusi