CDR.cz - Vybráno z IT

Velcí bossové a prohlídka zřícenin. Vyšel nový trailer na Dark Souls 3 [GC 2015]

Dark Souls Iii Image 01
Na konferenci Microsoftu jsme mohli být svědky mnoha věcí, včetně nového gameplay traileru k Dark Souls 3. S radostí můžeme říct, že se zatím vše jeví na dobré cestě. Přesvědčte se sami!

Gc 2015 Banner

Máme dobrou zprávu pro všechny fanoušky série Dark Souls! Vyšel nový gameplay trailer, ve kterém vás vše chce zabít, a kde se často umírá... takže je vše v naprostém pořádku (zatím). Pochmurnost celého prostředí zůstala netknutá, to samé se ale nedá říct o velikosti bossů, protože ti, jak se podle traileru zdá, trochu povyrostli.

Ve videu pak můžeme vidět dvě hlavní věci. Zaprvé, jak si hrdina vytváří táborák zastrčením ohnivého meče do těla mrtvoly, což bude možné i ve hře. A zadruhé jsme měli možnost spatřit krátký luk, který je pravděpodobně snahou o odstranění možnosti snadného odstřelování nepřátel na dálku.

Záběry vypadají skutečně působivě, a tak je třeba doufat, že titul neprojde stejným grafickým downgradem jako Dark Souls 2.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Velcí bossové a prohlídka zřícenin. Vyšel nový trailer na Dark Souls 3 [GC 2015]

Žádné komentáře.