CDR.cz - Vybráno z IT

Electronic Arts jdou s mobou po funuse, Dawngate představen [E3 2014]

Dawngate
S League of Legends a DotA 2 na trůně se vývíjení nové moby jeví jako finanční sebevražda. Electronic Arts se ale rozhodli jít čelem proti této zdi a přicházejí s Dawngate.

E 3 Special

Dawngate by neměla prý být typická tuctová MOBA, své přednosti prezentuje v podobě několika inovací, které se snaží žánru přinést na stůl. Bude oplývat takzvanou "flexibilní metou", která hráči umožní hrát svoji postavu podle jeho přání, bez škatulkování jednotlivých charakterů k určitým rolím.

Pět hráčů po obou stranách pole bude spolu zápasit na dvou lajnách s džunglí. Meze se nekladou ani experimentům jako trojitá lajna s dvojitou džunglí apod. Před zbytečnými závěry by ale tato tvrzení bylo vhodné vidět spíše v praxi, než věřit pouhým slovům.

Titul se snaží vyprázdnit občasná hluchá místa zápasů a oživit je přidáním dodatečných úkolů, od obsazování objektů po finální bossfight se soupeřovým strážcem základny. Po každém zápase bude hráči nadělena kořist, jejíž kvalita bude záviset na jeho výsledcích, týmové spolupráci a sportovním duchu.

Dáváte této nové MOBA hře nějaké naděje?

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Diskuse ke článku Electronic Arts jdou s mobou po funuse, Dawngate představen [E3 2014]

Žádné komentáře.