CDR.cz - Vybráno z IT

Dead Island 2 dostal orientační termín vydání [E3 2014]

Dead Island 2
Trailer na nový díl Dead Islandu strhl kladné ohlasy fanoušků a mnohými zpravodaji, včetně nás, je považován za jeden z nejlepších kousků, které se na výstavě objevily. Ještě více však potěší, že už víme, kdy bychom mohli titul očekávat.

E 3 Special

Druhého dílu zombie řezničiny se dočkáme na jaře příštího roku, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Staré konzole se titulu bohužel už nedočkají. To by sice mohlo některé fanoušky odříznout od koupě, ale pro budoucnost her se jedná spíš o správný krok, který dovolí konečně využít možnosti next-genové platformy (včetně PC) naplno bez old-genového břemene. Většina nových titulů na letošní E3 následovala podobnou myšlenku, a tak by vlastníci těchto konzolí už měli pomalu začít přemýšlet o upgradu. 

Dead Island 2 Cover

Představení na Sony konferenci spolu nese jisté výhody právě pro majitele PlayStation 4. Ti si budou moci brzy užít betaverzi a dostanou ke své kopii hry exkluzivní obsah nedostupný pro ostatní platformy (bohužel). 


Původní zpráva (10. června, 04:19)

Dead Island 2 odhalen parádním cinematic trailerem

Série Dead Island jde ruku v ruce se skvělými trailery. Na konferenci Sony byl právě skrze jeden takový ohlášen nový díl. Neuroníme u něj sice slzu jako u traileru na ten první, ale rozhodně stojí za to.

Jestliže vás zklamal nedávný Dead Island: Riptide, ale dali byste ruku do ohně za FPS akci Spec Ops: The Line, pak se můžete těšit na Dead Island 2, který si berou na starost Yager Development, kteří se mohou pyšnit právě zmíněnou střílečkou. Titul požene Unreal Engine 4 a nabídne kooperativní režim až pro osm hráčů. 

Z dosavadního souostroví Banoi, kde se odehrával předešlé díl, se přesouváme do Kalifornie, která byla po událostech z Dead Island: Riptide Spojenými státy uzavřena do karantény. Místní obyvatelé se však nechtějí vzdát svých domovů, a tak si vybrali strastiplný život s místními hejny zombie. Zločinci a odpadlíci v této situaci naopak vidí příležitost nového začátku a naplnění touhy po dobrodružství. 

Pevně doufáme, že noví tvůrci dodají opadlé sérii zpátky její elán. 

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Diskuse ke článku Dead Island 2 dostal orientační termín vydání [E3 2014]

Žádné komentáře.