CDR.cz - Vybráno z IT

Deep Down v novém traileru. Vývojáři tají vydání pro západní trh [E3 2014]

Deep Down Main
Sony se před rokem chlubilo schopnostmi PlayStation 4 skrze demonstrační tituly, jako japonské RPG Deep Down. Již dlouho se vývojáři z Capcom neozvali a nedali světu vědět o svém nastávajícím počinu. Až doteď.

E 3 Special

Společnost Capcom uvolnila po dlouhé době záběry z vyvíjeného Deep Down podobajícího se legendárnímu a nemilosrdnému Dark Souls. Snímek ukazuje pouze sestřih z pro hráče prekérních situací, ze kterých se lze jen stěží vysekat. I když vypadá vizuál hry velmi realisticky, obsahuje pár přebytečných efektů typických pro japonské tituly. Samostatný soubojový systém se pravděpodobně od konkurenčního Dark Souls lišit nebude.

Deep Down je zatím oznámeno pouze pro východní trh. Zároveň za něj vývojáři nechtějí ani zaplatit, vypustí jej jako Free-to-Play s podporou co-opu pro čtyři hráče. Beta verze vyjde v Japonsku již toto léto. Vývojáři bohužel zatím neuvažují o vypušětní titulu pro západní trh, ale v červenci minulého roku došlo na zaregistrování značky na United States Patent and Trademark Office.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Tagy: 
Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Deep Down v novém traileru. Vývojáři tají vydání pro západní trh [E3 2014]

Čtvrtek, 12 Červen 2014 - 13:32 | Psycho Mantis | "I když vypadá vizuál hry velmi realisticky...

Zobrazit diskusi