CDR.cz - Vybráno z IT

Dragon Age: Origins zdarma ke stažení. Berte, dokud dávají!

Dragon Age Origins 01
Dragon Age: Iquisition je už za dveřmi a EA by to rádo připomnělo v rámci svého Origin programu On The House, kde rozdává hry zdarma. Od včerejších večerních hodin máte možnost získat Dragon Age: Origins zcela zdarma. A to je nabídka, která se neodmítá.

Origin se v poslední době stává lepší a sympatičtější, v nejedné věci už dokonce předčil Steam. Špatně se to říká, ale je z něj... už ne tak nenáviděná služba jako kdysi. Mezi jeho velké klady patří právě služba On The House, kde čas od času společnost vypustí na chvilku jednu hru z jejich katalogu do světa zdarma a jakmile ji ulovíte, zůstane vám zkrátka navždy.

Dragon Age Origins 02

Pokud si ovšem myslíte, že rozdávají pouze třetiřadé tituly, tak jste na omylu. Nejen nyní, kdy můžete dostat Dragon Age: Origins zdarma, ale i v minulosti byly k vidění pecky jako Battlefield 3, The Sims 2, Wing Commander 3 a jiné. 

Dragon Age Origins 03

Máme za to, že popisovat Dragon Age: Origins je malinko zbytečné, ale opakování je matka moudrosti. Vydán v roce 2009 a popisován jakožto duchovní nástupce Baldurs Gate sklízí přízeň a ovace do dnešního dne. Své fanoušky si získal hlavně díky příběhu, charakterům i taktickému soubojovému systému. Vše to a mnohem více předčí nemálo RPG her, které kdy byly vydané, obzvláště v poslední době. Vy nyní máte možnost získat hromady hodin zábavy a dobrého příběhu za tu nejlepší možnou cenu. Tak neberte to, když je to tak levný! 

Dragon Age Origins 04

Otázkou zní, jak snadno se ke zdarma titulu dostanete. Nemusíte být součástí diamanto-platinového VIP programu, abyste hru získali. Jediná věc, která je zapotřebí, je účet na Originu a schopnost klikat. Odkaz zde. Akce trvá pouze do 14.října, takže neotálejte. Jakmile si hru jednou přivlastníte, budete ji mít na účtě přilepenou navždy. A to se vyplatí. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dragon Age: Origins zdarma ke stažení. Berte, dokud dávají!

Pátek, 10 Říjen 2014 - 13:40 | TheKing akaIngkar | Ono ... staci len pogooglit ... a vsetko sa da...
Čtvrtek, 9 Říjen 2014 - 23:15 | Psycho Mantis | díky za info, něco zdarma vždy potěší ;) škoda...
Čtvrtek, 9 Říjen 2014 - 12:08 | Robin Seina | To je fakt, ještě jsem na Originu neviděla...
Čtvrtek, 9 Říjen 2014 - 11:51 | maxXx | Také se přikláním k tomu názoru, že jde pouze o...
Čtvrtek, 9 Říjen 2014 - 11:35 | Robin Seina | Není žádný velký důvod k jásotu. EA vám sice dají...

Zobrazit diskusi