CDR.cz - Vybráno z IT

Rozhovor s vývojářem DriveClubu prolínaný gameplayem [E3 2014]

Driveclub Main
DriveClub bylo oznámené minulý rok jako exkluzivní závodní titul pro PlayStation 4. Jeho vydání se plánovalo k launchi konzole, tvůrci však nestihli za tak krátkou chvíli titul dopracovat. Abychom na něj nezapomněli, E3 přinesla nové záběry ze hry.

E 3 Special

Vývojář z Evolution Studios se nechal vyzpovídat od herního novináře na E3 ohledně hry DriveClub, na které se dlouhou dobu usilovně pracuje. Řeč se upínala ke grafické stránce a systému počasí, který neovlivňuje pouze vizuál, ale i herní principy, protože se díky němu dokáže změnit stav vozovky.

Nutno poznamenat, že titul využívá výkonu nové generace PlayStation do posledního bitu a hertzu. Technická stránka vypadá fenomenálně stejně jako v případě Forza Motorsport 5 u konkurenční stáje. Detaily ještě více vyniknou za předpokladu, že se hráč dívá z pohledu řidiče.

Krom toho si lze poslechnout, že pohybové ovládání je velmi reálné a chování jednotlivých vozidel rozdílné. Zvuky motoru automobilů se taktéž mění v závislosti na zvolené pozici kamery. Prozatím lze říci, že se jedná o velmi propracovanou závodní arkádu. DriveClub vyjde v Evropě již 8. října 2014.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Rozhovor s vývojářem DriveClubu prolínaný gameplayem [E3 2014]

Žádné komentáře.