CDR.cz - Vybráno z IT

Oceňované Journey a The Unfinished Swan se dočkají remaku pro PS4 [GC 2014]

Journey Uvodni
Ne nadarmo se přezdívá PlayStation 4 konzoli RemakeStation. Ale kdo by se zlobil, když jedině tak si dosavadní PS3 hry budeme moci nově užít v next-gen formě. To platí dvojnásob u her, které si zakládají na své stylizaci, jako Journey a The Unfinished Swan.

Gamescom Banner

Nezávislé studio Thatgamecompany získalo před dvěma lety mnohá ocenění za svojí hru Journey, počínaje nejlepším titulem roku podle IGN, GameSpotu a dalších, a končeje oceněními za nejlepší hudbu, grafiku a tak dále. Stejného osudu se dočká i The Unfinished Swan od Giant Sparrow, který si na své stylizaci zakládá stejnou mírou jako právě Journey. 

Kdo tedy tuto hru dokud neokusil a na konzolový Sonyvlak naskočil až se současnou generací, má nyní možnost poznat, o čem vlastně celý ten humbuk okolo Journey a The Unfinished Swan je. 

The Unfinished Swan

Obě hry navíc podporují takzvaný cross-buy, stačí tedy jedno pořízení a máte přístup ke hrám na obou dvou posledních generacích PlayStationu. Zároveň pokud jste si konkrétní hru zakoupili už dříve na PS3, přístup k remaku získáte zcela zdarma. 

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Diskuse ke článku Oceňované Journey a The Unfinished Swan se dočkají remaku pro PS4 [GC 2014]

Žádné komentáře.