CDR.cz - Vybráno z IT

Mortal Kombat X je v prvním gameplay stejně brutální jako v traileru [E3 2014]

Mortal Kombat X
Minulý týden oznámený Mortal Kombat X si samotné záběry ze hry schoval až na konferenci Sony, kde opět ukázal, že znají více způsobů, jak znesvětit humanoidy, než režiséři Saw.

E 3 Special

Vyražené čelisti, rozsekaná lebka, zlámané vazy, rozdrcené páteře, rozežrané vnitřnosti, seškvařené hlavy, to vše a mnohem více uvidíte tradičně v sadistické mlátičce Mortal Kombat, jak ostatně dokazuje představený gameplay z konference Sony. Naleznete v něm i zápas mezi Sub-Zerem a Scorpionem, můžete jej tedy porovnat s jejich zápasem z traileru

V ukázce si svoji premiéru odbyly dvě nové postavy, z nichž jedna (D’Vorah) ovládá zabijácké vosy a druhá (Torr) bojuje nečestně v přesile s kamarádem (Ferra) na svých zádech. Pokud byste rádi nesestříhaný gameplay, o pár hodin později byl prezentován také plnohodnotný zápas, ve kterém obě nové postavy uvidíte v akci. 

V ukázce si můžete všimnout, že interakce s prostředím se více blíží kvalitám těch v Injustice: Gods Among Us a je zde využívána výrazně hojněji než v díle minulém. Mortal Kombat X vychází příští rok na PC, PS4 a Xbox One.   

 
Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Diskuse ke článku Mortal Kombat X je v prvním gameplay stejně brutální jako v traileru [E3 2014]

Žádné komentáře.