CDR.cz - Vybráno z IT

Sony zveřejnilo nové video k No Man's Sky [E3 2014]

No Mans Sky Main
Ve tři hodiny ráno našeho času probíhala konference firmy Sony. Krom mnoha AAA titulů se zde objevil i sprinter z nezávislé stáje, No Man's Sky. Titul ověnčený tajemstvím konečně poodhalil kousek ze svého obsahu.

E 3 Special

No Man's Sky je explorativní hra s procedurálně generovaným rozsáhlým prostředím. Hráč ovládá malý vesmírný stíhací letoun, se kterým většinu času stráví v nekonečném prostoru galaxie. Kde se může oddávat nesčetnému množství vesmírných bitev. Nic mu však nebrání v sestoupení na jednu z mnoha planet a prozkoumávat po “svých nohách” tamější flóru a faunu.

Gameplay demonstruje osobitý grafický styl, který čerpá z unikátního světa a pestrých barev. Nejprve se hráč prochází po neznámé planetě, kde v jeskyni hledá zpeněžitelné nerosty a následně se vydává na volné prostranství, které se noří v nejroztodivnějších rostlinách a živočiších, kterými se vývojáři pravděpodobně inspirovali z pravěkých hlubin historie Země.

Když jeden rozzuřený gigantický plaz ničí vše kolem sebe, uniká hráč do nekonečného prostoru, kde na něj čeká souboj s nepřátelkými plavidly. Ty dostihne s kolegy na jiné planetě. Dobrou zprávou je, že v rámci létání mezi jinými vesmírnými objekty neexistuje načítací obrazovka, lze si tedy hru užívat bez jakéhokoliv narušení. Platformy, pro které bude titul funkční, ještě vývojáři neoznámili, lze však říci, že si jej majitelé PS4 určitě zahrají.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sony zveřejnilo nové video k No Man's Sky [E3 2014]

Žádné komentáře.