CDR.cz - Vybráno z IT

Razer představil nový herní ovladač pro iPhone 5/5S [E3 2014]

Razer Junglecat Carousel White 0
Také vás už nebaví ovládat mobilní hry na svém iPhonu přes dotykový display? Pokud ne, tak nejste sami. I konstruktéři z firmy Razer mají tento problém, a proto se jej snažili vyřešit tvorbou herního ovladače.

E 3 Special

E3 rozhodně není pouze o oznámení nových her, ale i o herním příslušenství a všemožných "udělátkách", která hráčům zpříjemňují život. Jednu takovou vymoženost představil i Razer, legendární firma známá pro své herní myši, klávesnice a headsety. Zařízení Razer Junglecat Mobile Controller v sobě kombinuje odolné pouzdro, výsuvnou konstrukci a hardwarové herní tlačítka.

Rzr Controller Black V 3 Open Store

Nejedná se o žádnou novinku, o jedno takové zařízení se pokoušel například konkurenční Mad Catz. Podobná příslušenství na trhu však vypadají velmi lacině, jsou neskladná a nepraktická. To chce Junglecat změnit. Disponuje kompaktním tělem, které pouze minimálně zvětšuje rozměry telefonu, kvalitní konstrukcí, skvělou podporou a především umožňuje bez problému i nadále používat telefon k běžné činnosti.

Rzr Controller Black V 1 Open Store

Ovladač má klasický D-pad, tlačítka ABXY a LR na horní hraně pouzdra (v landscape módu). Navíc je na pouzdru vyveden i 3,5mm jack pro sluchátka a napájecí konektor. Razer se chlubí podporou již několika desítek her, mezi něž patří například Bastion, Dungeon Hunter 4, GTA: San Andreas nebo Limbo.

I přes své značné výhody oproti konkurenci se však vynáší několik pochybností o úspěchu tohoto zajímavého kusu příslušenství. Podporuje bohužel pouze mobilní telefony Apple iPhone, a to je ve verzích 5 a 5S. I přes své oproti konkurenci malé rozměry se stále jedná o přítěž k tenkému a lehkému tělu telefonu. Největší zádrhel se však nachází v ceně, která se klasicky u Razeru drží poměrně vysoko. Za ovladač případný zájemce musí zaplatit necelých 100€.

Tagy: 
Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Razer představil nový herní ovladač pro iPhone 5/5S [E3 2014]

Žádné komentáře.