CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Torchlight zdarma ke stažení. Berte, dokud rozdávají!

Nevim co delam sppatne ale stale tam mam free play na 120minut asi chybka ci co. Tak Potvrzuji Aktivacni klic dosel sice az druhy den ale mam ho.

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

taky mám jen 120dní free....

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den,
po absolvování jednotlivých kroků v článku, by Vám na zadaný e-mail měl přijít aktivační kod ke hře. Jakmile se Vám tedy znova objeví okénko oznamující 120minutový trial, zvolte možnost vložení aktivačního klíče a ten pak vložte. Poté byste měli mít dostupnou plnou verzi hry.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den, můžu se zeptat, co konkrétně se skrývá pod termínem „kooperační RPG“? S velkým očekáváním jsem hru stáhl, ale nikde nevidím ani náznak multiplayeru. Díky za odpověď.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den,

děkujeme za upozornění a omlouváme se za špatnou informaci, opraveno. Kooperaci nabízí bohužel až druhý díl Torchlightu. Pro první díl byly pokusy o MP modifikace, které ale nikdy nedošly k finální verzi.
Obě hry jsou si však velice podobné, graficky i hratelně - pokud se vám tedy první díl líbí a máte zájem o kooperaci, můžete využít 75% slevy na Torchlight II, která do dnešních 19 hodin probíhá na Steamu (jedna kopie za 4,74 euro či 4-pack za ještě výhodnějších 13,74 euro).

+1
+23
-1
Je komentář přínosný?

len to musi clovek hrat s ludmi ktorych pozna alebo sa pripravit na hru cheatermi :)

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Nainstalujte Arc - nemáte co ztratit. .. WTF ?
Tak takovouto nabídku nechť si strčí do ... další klient který bude jen čumět v liště a předhazovat nabídky ke koupi . Vážně nemusím . Díky za nic . Starý Torchlight jsem dostal už jinde .

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.