CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Pro Zaklínače 3 se plánují dva velké dodatky, oba o velikosti celé jedné hry

To zni dobře...uz aby to bylo :-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tak DLC až za rok, takže čekat nebudu navíc to asi opravdu budou dodělávat a kdo ví třeba si to za rok zahraji znova s DLC. Celý koncept DLC u mé peněženky krachuje proto, že odmítám dohrávat nějaký obsah po epickém finále a rozhodně za nej nebudu platit pokud vyjde 3 měsíce po vydání hry, protože to je vykradený obsah, nejvíc tenhle systém doj*ebala mafia II, ta naplno ukázala jak to s DLC je, drží jednu z prvních příček, kde je vykradené hry před vydáním nejvíc viditelné a reálně poškozuje zážitek ze hry.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasim, ze DLC u pribehovych her je o nicem - treba ja koupil DLC pro Deus Ex v nejake sleve, ale nikdy jsem ho pak ani nehral - hra uz byla davno dohrana a proste ne nelakalo skocit zaswe do toho pribehu. Podobne ptreba Mass Effect apod - DLC je tam naprd, malokdo zacne hrat hru znova, nebo zacne hrat jen DLC, kdyz hra uz je dohrana a "prasi se na ni v policce" (nebo na steamu).
U pribehovych her s DLC vidim pak spise smysl v tom, pockat si na nejakou GOTY edici a pak si zahrat hru poprve i rovnou se vsema DLC.

U jinych typu her (sandbox, strategie) DLC nevadi, protoze hra se hra furt dokola, tak neni problem si ji zahrat i s DLC, aspon bude neco noveho.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

"...pětihodinové Call of Duty (omlouváme se, ale vhodnější terč se jen těžko nabízí)."

Ačkoliv je CoD asi neznámější ždímáč peněž, tak nesmíme zapomenout, že tu hru si lidi kupují hlavně kvůli multiplayeru. Z her, co staví na singleplayeru, je tady mnohem lepší kandidát The Order: 1886
https://youtu.be/FV-u5tvQC34 (rozhovor s vývojářem The Order ^_^ )

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.