CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zalévání kytek pomocí smartphonu? Planty se o vaši zeleň postará i na dovolené

ptakovina. 60% pokojovych kytek staci samozavlazovaci truhlik. 30% vydrzi nez clovek prijede. zbylych 10% potrebuje tolik vody, ze 0.5 litru nestaci ani na dva dny. v cem je tohle lepsi nez samozavlazovak s ukazatelem hladiny fakt nevim. jo kdyby to melo moznost napojit na vodovod, aby to dokazalo zavlazovat treba dva tydny, aniz by to nevytopilo byt, to bych mel zajem.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Me teda ta predstava, ze mam po byte rozvedeny ke kazde kytce vodovod, pripada jeste strelenejsi. Podrobuju kytky evolucnimu vyberu: ktera uschne tu priste nekoupim.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

ja podobnu vec robim s rybickami...mesiace nedostavaju novu vodu, filter cistim raz za pol roka, jest sporadicky kazde 2 az 4 dni, a furt ne a ne zdochnut....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

no ten rozvod vody po byte mi taky prijde streleny, to byla jen extrapolace mozneho vyuziti vyrobku v clanku. jinak reseni na dlouhou dobu pryc je treba:
http://www.dx.com/p/lazy-bones-essential-plants-drinking-fountains-water...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nějak mi to propojení se smartphonem nedává smysl. Úplně přece stačí offline řešení, které hlídá zálivku a automaticky zalije, když je potřeba. Proč by se měly posílat nějaké vzdálené notifikace a aktivovat zalévání ze smartphonu? To by tam rovnou mohli ke každé kytce přidat "dětskou chůvičku" s kamerou, abyste se na ni mohli z Chorvatska podívat, jestli netrpí.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.