CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k K čemu jsou mi dobré chytré hodinky? Doprava a navigace na zápěstí usnadní život

již více jak rok používám Pebble a nejvíce na smartwatch oceňuji diskrétní notifikace hovorů a zpráv (pracovní schůzky, restaurace apod.), kdy člověk nemusí mobilní telefon vyndavat z kapsy :-) Také notifikace o ztrátě spojení mi kolikrát ušetřilo čas, kdy se člověk musí vrátit pro zapomenutý mobil ...

Příští rok se chystám na upgrade LG G Watch R, tak jakékoli uživatelské zkušenosti s GWear vítám ;-)

+1
-37
-1
Je komentář přínosný?

Škoda že není něco podobného na Samsung Gear 2 neo... Připadá mi, že hodinky mají spoustu možností využití, ale bohužel nevyužitého. Například chytré buzení pomocí hodinek...

+1
-49
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat autora, jak se ovládá třeba Google Music a případně jak je to s jejich reálnou výdrží na baterku.

+1
+30
-1
Je komentář přínosný?

Pěkný den, přehrávač se ovládá ve speciálním menu, kde se displej rozdělí na 4 části - 2 na přehazování skladeb a zbylé na hlasitost. Pokud si hudbu nahrajete přímo do hodinek, je menu odlišné a podobá se jakémusi seznamu. Ještě se tomuto tématu určitě budeme v některém z příštích článků věnovat. Výdrž lehce přes 1 den, záleží na četnosti využívání funkcí a zapnutí ambient modu.

Obrázky:
http://klik.am/offline-hudba-moto360
http://klik.am/prehravac-ovladani-moto360
http://klik.am/seznam-offline-hudba-moto360

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Děkuji :)

+1
-42
-1
Je komentář přínosný?

Muzete neco udelat s tou chytrou cache diky ktere tenhle clanek nejde precist bez parametru?

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Omlouváme se za problémy. Nyní by již vše mělo být opraveno. Pěkný den

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Bohuzel pro moji roztrzitou povahu plati: "K cemu mi jsou chytre hodinky, ktere si zapomenu dat nabit.."

+1
-47
-1
Je komentář přínosný?

Chápu, že někomu se to líbí a vidí v tom něco co mu usnadní život. U mě to je jen další zbytečný krám, napadne mě hromada jiných pro mne lepších věcí co za to koupit a navíc hodinky jsem nikdy nenosil a měnit to nebudu :-). Metrobot vyzkouším, ale na mém obstarožním "smart"phonu.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Zajímají mě spíš hodinky s e-ink displayem. Stačí mi když budou zobrazovat, čas a notofikace (volání, sms, kalendář) aby jsem nemusel vytahovat mobil, jen se podívám co se to děje. Navíc bych uvítal že hodinky zařvou když ztratí spojení.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Mam ceske Primky od Eltonu a posledni dobou je nenosim kvuli tloustce 10 milimetru, radsi beru Festiny s tloustkou 6 milimetru, je tam samozrejme i vahovy rozdil, ale ty Primky pri teto tloustce tak vystupuji, ze mam problem se u nekterych kosil k nim dostat a uz jsem je nekolikrat omlatil o futra. Vyrobit uber-chytre hodinky s tlustkou 11,5 milimetru a rozmery 46 milimetru na vysku a sirku, to je uplne na palici. Osobne mam na chytre hodinky spadeno, ale pri techto rozmerech urcite ne.

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

Já teď vybírám k Vánocům manželovi hodinky https://yeshodinky.cz/emporio-armani/21625-emporio-armani-classic-ar-168... a chci se zeptat, jesli máte zkušenosti s Armani a jestli se vyplatí. Předem děkuji

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.