CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k #4 Nejočekávanější hry pro leden 2020: Nový rok odstartují oldschool strategie

"Naposledy se o něco podobného pokoušel například No Man’s Sky, které ovšem letělo tak vysoko ke Slunci, že padlo na čumák jako Ikarus."

autor vobec nevie o com hovori a No man sky nikdy ani nehral, maximalne tak cital o nom v novinach v dobe vydania...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Uznávám, že po několika měsících a spoustě updatech už se nejedná o tak špatnou hru, jako v době vydání. Ale stav hry při vydání zkrátka reflektuje, jak se na dotyčný titul tváří většina hráčů. Stejně jako Assassin's Creed: Unity budou mít všichni navždy zapsaný jako zabugovaný titul s děsivými tvářemi a skákajícími vlasy; stejně jako Star Wars Battlefront 2 bude v jejich očích navždy nudná rychlokvaška s paywally (a že SW BF 2 je v současném stavu zatraceně dobrou hrou).
Takže se omlouvám, že jsem přirovnání k NMS více nekonkretizoval. Každopádně než se v NMS objevil pořádný coop, tak to trvalo zatraceně dlouho.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Commandos s multiplayerem... Holly shit!!! To musím mít! Ted už jen G1 a G2 remaster a jsem spokojený muž.
Ono fakt tenkrát vyšlo hodně skvělých her, které si dnes na win 10 nezahrajete. I ty win 7 sem tam zazlobily. Myslím si že remaster kvalitní hry je hodně peněz za málo muziky pro studio a hodně muziky za málo peněz pro fanouška. A nový to koupí taky, protože o tom slyšeli ale neznají. Víte že Gothic se už hraje a prodává 19 let? A stále má módy ve vývoji... Nebo takový nesmrtelný AoE II HD 21 let? Dokáže tohle assasin nebo witcher?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.