CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k #5 Nejočekávanějších her pro březen 2020: Ve znamení návratu legendárních značek

Jen dvě jsou pro běžné PC, z toho mě ani jedna nezajímá. Navíc je článek min. výběrem kopií toho na bonuswebu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak březnové hry si nevymyslíme jiné :-) Opakovat se budou určitě ve více článcích, právě proto jsou nejočekávanější.
Jinak za mě také zajímavé jen Doom Eternal a Ori and the Will of the Wisps (HL Alyx kvůli VR nepočítám). Nioh je první díl fajn, škoda že dvojka je jen na PS4 (nejspíše dočasně).

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Mount and Blade: Bannerlord

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To jde zatím jen do Early Accessu :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Misto uvedeni roky ocekavaneho tretiho dilu Half-Life kde by se meli skloubit dovednosti Gordona Freemana, dale vyvojoveho strediska Black Mesa vuci laboratořím Aperture, sme se dockali projektu Half-Life Alyx ktery je nesmyslne vazan primo na VR a dale vsazuje mezi pribeh mezi dejove linie, podle mne osobne je to strasny krok vedle a nedokazat vytezit z tak velke znacky jako je Half-Life vic jenom dokazuje neschopnost aktualneho vedeni Valve, to bych pak radeji videl Portal 3 jenze jak se panove z Valve vyjadrili Portal 2 byl posledni ciste single player vyvijenou veci, jenze mela ohromny uspech a nebyt linosti samotne Valve dnes zde jiz jako Half-Life 3 tak Portal 3 mohli byt, neskutecna strata casu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že Valve ani tak nezáleželo na tom vytvořit pokračování Half-Life, jako spíš vytvořit vlastní VR platformu a najít způsob, jak ji maximálně rozšířit; konkrétně ji prodat prostřednictvím Half-Life, které je tak jen marketingovým nástrojem; prostředkem k akvizici hráčů, kteří dosud VR platformu neměli nebo měli zastaralou. Valve už dávno nezáleží na vlastních hrách, ale na budování platformy a monopolu v distribuci.
Jakmile totiž jedno VR zařízení máte, už si jiné pravděpodobně nekoupíte. Vyhrává ten výrobce, který má největší působnost. Valve tak na PC platformě vyhrává se Steamem, a nyní je dost silným hráčem na PC VR platformě.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Další komentář k tomu co by měl kdo dělat aniž by měl člověk zkušenosti...

"Half-Life Alyx ktery je nesmyslne vazan primo na VR"

Naopak u té hry je právě to nejdůležitější že je vázaný na VR, je to propagace VR. Ale tomu nemůžeš rozumět. ti lidi dají ranec za VR headset, k tomu dají ranec za 2080Ti, dají rancec za i9 ... Ta cílová skupina cenu HW neřeší. Výrobky které nechápeš, nechápeš účel té hry.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Division 2 dostala na PC DLC už včera a včera ho měli první hráči dohrané. A díky za připomenutí DLC pro Control, pořád jsem ho pořádně nehrál, ale ve frontě je ještě X dalších her a Division 2 s Destiny 2 mě vytěžuje de facto na 100%, není prostor, aspoň RotTR bych mohl konečně dohrát :D

Jinak k článku. Ani jedna hra mě nezajímá, možná Doom z endukativních účelů až dostane RT a DLSS, zda na tom bude stejně jako W:YB

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To mi chces tvrdit, ze DLC za 30 Eur je dohratelne za jeden vecer ?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.