CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k [aktualizováno] Malý tablet s Windows 8 od Aceru potvrzen, Amazon ukázal i cenu

No parada. Hlavne aby to zas nebyl jen jediny tablet na trhu a 3/4 roku zas nic .....
A taky by mohl mit GPS a nejlip i 3G ..... no a vydrz stejnou jako treba W510 nebo Asus VivoTab. Smula, ze tam teda nedali displej s vyssim rozlisenim (nejspis vzali nejaky ausus s androidem a dali tam poradny procesor a OS), ale lepsi neco nez nic:)
Kdyz to bude do deseti tisic, tak do pul roku vymrou normalni vyrobci androidu a zustanou jen superlevne ciny za 1-3 litry.
Asi teda jeste s koupi tabletu nejaky ten tyden pockam ..... ikdyz to by clovek mohl cekat donekonecna .... za chvilu pak budou davat do tabletu Z2580 s virtualizaci (mozna tenhle uz bude mit tohle novejsi CPU) .... a za par mesicu ma vyjit Bay Trail .... pry i AMD chysta neco v ultramobilnim segmentu ..... no, moje predpoved konce ARM se blizi:o)
Windows RT uz nemaji sebemensi sanci v dobe brutalne vykonnejsich a i uspornejsich intel CPU no a i ten pseudo system android jde (a uz se i hojne dava) v pohode na x86, takze jen tak dal:) Nejdriv vymitit ARM a pak uz nebude omluva, pro to davat do zarizeni android a zbavime se dvou nejhorsich nocnich mur poslednich let:)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

pokud to teda bude do 10ti, což imho ani omylem, ale uvidíme

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vypadá to zajímavě. Hlavně aby to bylo "Winapp" kompatibilní pro přenos souborů mezi zařízeními. Z důvodu mobility by bylo vhodné klávesnici přímo integrovat do plochy "pouzdra" před display viz úvodní obrázek. Prostě rozbalím a píšu :§) Jinak ta velká "placka" (asi klávesnice) zabíjí mobilitu zařízení.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.