CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Acer představil trojici nových strojů: 6“ telefon Liquid S2 se 4k foťákem, tablet i All-in-One PC

Pokud by bylo mozne ten posledni provozovat jako monitor a dotyky pres USB ..... coz asi nebude ..... tak i tak by byla cena 11k (nejspis jeste bez DPH) dost premrstena, navic kdyz to ma jen dva dotyky .... useless zarizeni.
A dost me prekvapuje, proc technologicka spolecnost uvadi kapacitu baterie v mAh, coz je bezrozmerna nicnerikajici jednotka ... cekal bych to u vyrobce tamponu treba ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že tu (co jsem si všiml) pomlouváš snad cokoliv s Androidem, tak Tvůj názor neberu jako "směroplatný" :-) Ale ty _pouze_ dva současné doteky mi přijdou taky dost málo. Jinak se mi to za ty prachy naopak dost líbí.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

A k cemu by si to pouzil? Jako nahradu domaciho pocitace?:o) Android proste nahrada za domaci PC nebo notebook neni a nikdy nebude ...... tohle je navic neprenosne, cili uplne zbytecne zarizeni ....
A namatkou je tu Lenovo IdeaCentre C540 Touch, ktere stoji v prepoctu 455€ (samozrejme taky bez dane), cili prakticky stejne drahe, akorat je to o dvanact levelu jinde (4GB ram, dotykovejsi displej, ivy bridge, webkamera, pulterovy disk, W8 .....) a navic je to lenovo:) To, jenom kdybys chtel neprenosne a dotykove zarizeni, ktere by aspon k necemu bylo ..... Neco mi rika, ze acer ukazuje pred veletrhem "novinky", ktere by se na veletrhu stydel na stanku ukazat:)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

No nevím. Co jsem našel, tak to začíná přes 13 tisíc bez DPH. Nepodařilo se zjistit typ panelu, ale kdyby tam byl IPS, tak by se asi pochlubili...
Fakt je ten, že stejně nic podobného stejně kupovat nebudu.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já teda nevím, ale v jakých jednotkách by jsi chtěl kapacitu baterie uvádět? Ve Faradech jako kondenzátor ? Podle mně je mAh u malých baterií naprosto dostačující údaj a na Ah si to dokáže přepočítat každý, ale možná jsi jen v 5té třídě základní školy chyběl a nevíš co znamená v elektrotechnice značka mAh :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Uvádět A (potažmo mA) má smysl, jen pokud je známé napětí baterie. Jinak je lepší uvádět W.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

tak tak .... slusny vyrobce udava kapacitu v Wh, mene slusny v A a V ..... a tam, kde je hlavnim oddelenim takove firmy PR, nepolibene ani zakladni fyzikou, tak pouzijou mA .... pak se naskyta otazka, jestli takovy produkt vubec kupovat, kdyz za nim stoji zjevne jen PR oddeleni:)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím, že často je to spíše přežitek, nebo neznalost věci. Uvádět mAh či Ah je "normální". Jenže dlouhou doby bylo zjevné, o jaké napětí se jedná. Autobaterka osobáku má 12V, tužkový nabíječky 1,2. Potíž začíná až v poslední době, kdy se začínají používat více článkové LiIonky, aniž by bylo zřejmé, kolik článků ta baterka vlastně má (u mobilu nečekám více než jeden).

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Já si říkám, proč rvou do toho All-in-One tak starý Android, a on to je překlep, v rekapitulaci máte 4.2.2, v článku 2.2.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jéé, ta čtyřka mi někam utekla :) Díky za hlášení, opraveno.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.