CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Airbnb zvažuje platby v kryptoměnách, zvítězily v průzkumech

No to je radosti na starém bělidle.

už tak lumpové pronajímající skrze Airbnb ztrpčují život ostatním nájemníkům, hoteliérům a okrádají hromadně stát na daních a nyní budou ještě více nepostižitelní.

Kryptomněny jsou zlo, jenže očividně to elitám SSA, které jediné ovládají finanční trh natolik, aby je mohly zlikvidovat, nevadí. ovšem nakonec tyhle jinak bezcenné nuly a jedničky zlomí vaz i té Americe a pak se budou ty jelity divit.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Placeni dani to nijak neovlivni, protoze nikdo nebude prijimat bitcoiny, stejne jako je NIKDO neprijima a nikdy prijimat nebude. Uplne vsichni prijimaji pouze skutecne penize a tudiz ceny uvadeji ve skutecnych penezich ...... dokonce i nejvetsi totalne a fekalne predrazena "konference" o bitcoinu, ktera neprijima bitcoiny, ale na druhou stranu si za nejlevnejsi listek reknou $700 (a jako kdyz si bitcoiny prevedes na 700 USD a oni dostanou 700 USD, tak ti jej radi prodaji:o), coz je vic nez za prvni radu na koncertu rolling stones:o)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ano bitcoin se jako platidlo dnes již nepoužívá, protože má statut investičního zlata. Ale na něj navázané krypta již ano. Doposud však nebyl nějaký významnější artikl, který by se obchodoval skrze krypto. Airbnb je však už poměrně významný artikl. A krypta jsou už poměrně stabilní, aby jejich vlastníci byli ochotni jimi platit a ne je jen hromadit.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

"A krypta jsou už poměrně stabilní"
zabudol si to uzavriet do <sarcasm> tagov

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Známá žije v bnb domě a není to bohužel nic příjemného, hluk, opilí zvonící ve 3 ráno na špatný zvonek, nevynesený odpad atd. Mimoto to docela kazí ceny pronájmů pro běžné obvyvatele.
Sám mám investiční byt, ale spíš bych řekl, že Prahu čeká regulace, stejně jako jiná velká města v EU.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.