CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Aktualizované DRM u Assassins Creed: Origins zřejmě nadměrně zatěžuje procesor

Takže koupit až bude crack ;) Supr.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jelikoz crack neodstrani Denuvo, ale jen ho prekonava, vubec to neznamena, ze crack musi nutne pomoct. Je to mozne, ze problem se hrou se crackem vyresi, ale rozhodne to nelze tvrdit na jisto. Denuvo klidne muze byt po aplikaci cracku neucinne na spusteni hry, ale zatezovat procesor muze klidne dal.

Za me jednoduse AC origins ignorovat, nekupovat, nestahovat, dokud to Ubishit nevyresi. Nakonec muze AC Origins diky pristupu Ubishitu dopadnout podobne jako ME Andromeda diky pristupu EA shitu. :-/

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nie je tam hlavny problem ten VMprotect? Ten by nevedeli priamo odstranit?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna jsem včera mladšímu kolegovi v práci říkal, že dřív stačilo opsat slovo z manuálu, např. strana 5 řádek 3 a hra fičela. Dnes je to celé naruby. Hry zadarmo (free to play) vydělávají strašné rakety a hry placené jsou zjevně dost náročné na výkon počítače.
Ještě že hrajeme už jen staré hry aby to fičelo i na starém železe. Zrovna v sobotu AOE 2 a Unreal Tournament (jen mapu co si pamatujeme z koleje :-D).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Oni ti vydavatele her jsou na nas zakazniky tak hodni, ze nas uci setrit penize - racionalni zakaznik si za stavajici situace radeji pocka, az se hra doladi a odstrani se ta slavna ochrana. Proc si nechat dobrovolne jako platici zakaznik ukusovat velkou cast sveho vypocetniho vykonu na neco, co se toho platiciho zakaznika vubec netyka? Message recived - tvurci si preji, at si jejich pociny nakupujeme vyhradne az po par mesicich, ve slevovych vyprodejich. Dobra tedy..

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ale racionalni zakaznik prece uz davno neni cilova skupina ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Takže nekupovat, ale stáhnout ... doufám, že jsem záměr vydavatele té hry pochopil správně.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Niekde sa pisalo aj o tom, ze crack zatial nie je, lebo skupiny cakaju na prvy update ku hre, ktory odstrani nejake problemy.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Komu není rady tomu zakaznici udelaji papapa....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.