CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Corning připravuje nové futuristické sklo pro mobilní zařízení: Nástupce Gorilla Glass zabíjí bakterie a zabraňuje odleskům

Mi to spis prijde jako sklo s vyrezanym koleckem:o)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

taky, taky ;-) nicméně pokud by to takto fakt fungovalo, udělali by mi radost ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se podíváte pozorněji, jsou ve středu skla vidět malé odrazy mraků, tudíž se NEjedná o podvrh v podobě výřezu. Doufejme, že bude výsledek opravdu takový i v praxi :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

bylo by to fajn... jenze nez se toho dockame u normalnich monitoru, tak to si to driv slozim sam ...

uz ted je problem se dockat urcitych vylepseni a clovek musi 'shanet' exoticke vyrobce 120Hz 10bit (na slozku) monitoru s displejem i logikou schopnou to vse nabidnout ve vysokem rozliseni ...

jinak Gorilla Glass neni jedinny vyrobce kvalitnich odolnych skel pro displeje ...
jeste tu je Dragon Trail od firmy Asashi Glass co.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ty parametry monitorů co zmiňujete ale pro většinu uživatelů nemají žádný smysl, jenom by to všechno prodražilo. Tak je to u každého highendového nebo specializovnaého zařízení, pro který existuje pouze omezený trh.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

No nevim ... me porad ta predstava, ze na iPadu pujde naklepavat maso na rizky, pripada takova divna ... a ze je na mobilu vic bakterii nez na misce na psi zradlo se nedivim, ta miska jde polejt vodou s jarem, s mobilem bych si to netroufnul.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

naco je nam sklo ktore zabija bakterie? nebolo by lacnejsie mat mobil ktory ide umyt? Inac na psom jaziku je nieco (bakterie ci co) ktore posobia proti rastu mnohych inych bakterii. Preto je na ich myske cistejsie. V Mythbusters raz nechali skumat vzorky z kade tade a z jazyka psa boli najcistejsie.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.