CDR.cz - Vybráno z IT

Assassin’s Creed dostane vlastní TV seriál, potvrdil Ubisoft

Assassin Creed 5
Před čtvrt rokem jsme měli možnost vidět jednu z nejprodávanějších herních sériích poprvé na plátně. Nebude to ovšem naposledy, co se do značky pustila kinematografie.

Aymar Azaizia působí v Ubisoftu coby vedoucí obsahu značky Assassin’s Creed. Dohlíží na proces schvalování titulů, merchandisingu a licencování partnerství. Před dvěma dny zodpovídal dotazy fanoušků po celém světě (záznam celého AMA zde).

Všechny otázky se vedly výhradně v Assassin’s Creed duchu – plány do budoucna, názory na dřívější problémy, a především klíčové informace k příběhu hry, u kterých vysvětlil řadu nesrovnalostí. Jeden z dotazů byl směřován na televizní seriál, o kterém se neoficiálně mluví už řadu let.

Assassin Creed Unity Recenze 21

Aymar Azaizia potvrdil, že pro televizní seriál má Ubisoft své plány – jen si musí dát na čas podobně jako s nedávným filmem, aby si byla společnost jista výsledkem. 

Zahraniční magazín Reuters navíc vloni informoval o tom, že Ubisoft chystá nějaký projekt ve spolupráci s Netflixem, který produkuje vlastní seriály. Aktuální zprávy nasvědčují tomu, že by se mohlo jednat právě o seriálový Assassin's Creed. 

Na nedávný snímek mají fanoušci rozporuplné názory – zejména proto, že se velmi do hloubky věnuje právě současnosti, která je v sérii spíše oslím můstkem ke vstupům do různých historických etap. Jiní fanoušci naopak sledují moderní linii s nadšením a jsou rádi za každou referenci.

Ubisoft na názory fanoušků už roky reaguje a příběh z moderní doby ve hrách upozaďuje jen do formy cutscén, oproti prvním dílům, které nabízely plnohodnotné mise a interakci. Je možné, že filmové (a následně televizní snímky) budou i nadále spíše nástrojem pro vyprávění příběhu ze současnosti, aby mohl být uvolněn větší prostor historii v samotných hrách. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Assassin’s Creed dostane vlastní TV seriál, potvrdil Ubisoft

Pondělí, 27 Březen 2017 - 07:45 | petr22 | Jsou filmy, kde je jasne videt, jak tvurce a...
Pátek, 24 Březen 2017 - 20:43 | RedMaX | Jj, souhlas. V podstate to co bylo ve filmu ta...
Pátek, 24 Březen 2017 - 19:00 | Psycho Mantis | Assassin's Creed film byl tak nudný, že jsem...
Pátek, 24 Březen 2017 - 18:29 | RedMaX | Tak jak Assassin’s Creed? Co film? Jako za me to...

Zobrazit diskusi