CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Assassin’s Creed dostane vlastní TV seriál, potvrdil Ubisoft

Tak jak Assassin’s Creed? Co film?

Jako za me to koukatelny bylo, ale zadnej zazrak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Assassin's Creed film byl tak nudný, že jsem při něm usnul a to je už co říct.
Minulost (španělská inkvizice) byla hodně zajímavá, ale bohužel film se utápěl v absolutně nudné "současnosti"! Ani Michael Fastbender to nemohl zachránit.
V současnosti, kde jsme sledovali jak hlavní postava JÍ V JÍDELNĚ, jak si hlavní postava PROHLÍŽÍ starodávné artefatky, jak se sekuriťáci DÍVAJÍ na hlavní postavu jak spí a nebo chodí kolem dokola v jeho cele, atd. atd. atd. Prostě strašná nuda!

Bylo vidět, že scénáristi a producenti filmu nikdy pořádně nehráli hry, jinak by si uvědomili, že na herní série byla nejhorší právě ta "současnost". Nuda!

Osobně by mi ani nevadilo, kdyby v TV seriálu rovnou vypustili současnost... ale potom, co scénaristi ukázali, se obávám, že se nikdy neopoučí :-(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jj, souhlas. V podstate to co bylo ve filmu ta minulost, tak naprosto bez vyhrad, ale ta pritomnost s tim Fassbenderem to tahla ke dnu. Ono asi ne uplne nuda, ale prave ta minulost mnohem zajimavejsi, clovek se do toho zakoukal a pak strih a v podstate cekani na minulost, pritom ji tam bylo malo.

Co mi vadilo nejvic, ale ta najivita v te pritomnosti. Vsechny tri hlavni postavy Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons jsou urcite skvely herci, ale pusobili tam hrozne strojene jako kdyby nemeli co hrat, coz byl jeden ze zasadnich problemu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsou filmy, kde je jasne videt, jak tvurce a herce nebavila jejich prace. A jsou filmy kde je videt, jak si to herci i tvurci uzivali.

Tohle je ten prvni pripad. Zkratka rutinni prace, vsichni se tesi az to bude hotove.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.