CDR.cz - Vybráno z IT

Assassin's Creed: Syndicate seženete tento týden zdarma na Epic Games Store

Ac Syndicate 5
Po Kingdom Come: Deliverance, kterým potěšil Epic Games Store mnohé hráče nejen českého původu, nás tato rozporuplná platforma obdaruje dalším větším titulem. A tím bude tentokrát Assassin’s Creed Syndicate, který si budeme moci přidat zdarma do našich knihoven již od tohoto pátku a akce potrvá opět po dobu jednoho týdne.

Assassin's Creed: Syndicate byl v roce 2015 dílem, jehož prodejnost nedopadla pro Ubisoft dle očekávání. Po jeho vydání se společnost rozhodla značku na dva roky uležet, aby přehodnotila její směr. Výsledkem nové vize byl posléze Assassin's Creed: Origins, jehož největší zásah do hratelnosti spočíval v plné utilizaci RPG prvků. 

Assassin's Creed: Syndicate i přes své kvality měl bohužel tu smůlu, že přišel velice brzy po nechvalně prosluslém a memy prošpikovaném Assassin's Creed: Unity. Vaše místo na disku si tedy rozhodně zaslouží, navíc zdarma. Naopak se po dvou rozsahlých RPG se stovkou hodin herní doby jedná o příjemnou oddechovku, kterou můžete odehrát za jediný víkend. 

V Syndicate se ujmete role sourozenců Jacoba a Evie Frye a ve starém známém asasínském stylu se toulat londýnskými uličkami roku 1868. Epic Games budou nejspíše rozdávat pouze základní verze, jako tomu do nynějška většinou bylo. A tak kdo by si chtěl vyzkoušet i některé DLC, třeba si zahrát krátkou kampaň v kůži Jacka Rozparovače, může si je dokoupit jednotlivě či jako součást season passu.

Spolu s ním se nám nabízí zdarma i indie hra Faeria, která deklaruje, že je jedinou sběratelskou karetní hrou, kde lze získat všech 300 dostupných karet za méně než 50 hodin hraní. Rozhodně tak pro fandy žánru stojí alespoň za vyzkoušení.

Hardwarové požadavky Assassin's Creed: Syndicate: 

 MinimálníDoporučené
OSWindows 7 (64-bit)Windows® 7 (64-bit)
CPUIntel Core i5-2400S nebo AMD FX-6350Intel Core i7-3770 nebo AMD FX-8350
RAM6 GB RAM8 GB RAM
GPUNvidia GeForce GTX 660 nebo AMD Radeon R9 270Nvidia GeForce GTX 760 nebo AMD Radeon R8 280X
HDD50 GB volného místa50 GB volného místa

Diskuse ke článku Assassin's Creed: Syndicate seženete tento týden zdarma na Epic Games Store

Středa, 19 Únor 2020 - 16:45 | xWing | Kingdom Come: Deliverance ma velmi potesil a cela...

Zobrazit diskusi