CDR.cz - Vybráno z IT

Assassin’s Creed: Syndicate ukázal záběry z bitvy na střeše vlaku [E3 2015]

Ac Syndicate 5
Záběrů z hraní a trailerů není nikdy dost. Minimálně podle Ubisoftu, který okolo svých her rád vymýšlí další a další reklamní obsah. Letos jsme se ale kupodivu na E3 dočkali doposud jen dvou asasínských videí. CGI traileru a jednoho gameplaye.

E 3 Special 2015 Intel

V nové ukázce z hraní se konečně podíváme na očekávané bitvy na střeše lokomotivy. Vše je zaobaleno pod jednu misi, kdy Jacob Frye musí ulovit templáře, jenž uniká městem, přes vlakové nádraží a nakonec odjíždí jednou z lokomotiv.

Související články: 


V akci tak uvidíme jak bitvu na pevné zemi, tak jízdu v koňském povoze, ikonickou oblast viktoriánské Londýna, nové udělátko skryté čepele (Grapling Hook, neboli přítažné vystřelovací lano) a nakonec samotné souboje za jízdy na vlaku, které jsou jak vystřižené z akčních filmů.

Assassin’s Creed: Syndicate jako každý díl v sérii vypadá z propagačních materiálů velmi slibně, snad se tedy dočkáme konečně dílu, který by zvrátil špatnou reputaci série za posledních pár let. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Assassin’s Creed: Syndicate ukázal záběry z bitvy na střeše vlaku [E3 2015]

Žádné komentáře.