CDR.cz - Vybráno z IT

Assassin’s Creed: Syndicate opět v nádherném CGI traileru [E3 2015]

Ac Syndicate 1
Ubisoft každoročně dokazuje, že trailery jsou jejich nejsilnější doménou. Zejména ty týkající se série Assassin’s Creed dosahují vždy nadstandardních kvalit. Ani nový Syndicate tento řetězec nenarušil.

E 3 Special 2015 Intel

Nejsilnější kůň ve stáji Ubisoftu, Assassin’s Creed, si vždy vyhranil značnou část konference. Tentokrát se nad ním však společnost pouze pozastavila pouze jednou upoutávkou, bez žádných dalších okolků či delších řečí.

Související články: 


Nový CGI trailer trvá dlouhých čtyři a půl minuty. Tradičně jej odstartuje létající sokol, přelet nad městem a pečlivě vybraná doprovodná hudba. Ušetříme vám rovnou práci a prozradíme, že se jedná o skladbu In The Heat of The Moment (Toydrum Rework).

Hlavní hrdina předvede některé pohyby během jízdy po Londýně. Už od oznámení se údajně můžeme těšit na parkourové kousky po kočárech během jízdy. Z traileru si můžeme udělat představu, jak takové akrobatické kousky mohou vypadat.

Přesvědčit se o nich v in-game akci divákům Ubisoft neumožnil. Neděláme si iluze, že by se jednalo o poslední výstup hry během této E3 výstavy, pravděpodobně se dočkáme nějakých dalších informací/záběrů/trailerů během nadcházející konference Sony. V případě nouze tu stále máme měsíc staré gameplay videa (odkaz). 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Assassin’s Creed: Syndicate opět v nádherném CGI traileru [E3 2015]

Žádné komentáře.