CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Autonomní parkovací systém Tesly byl za jediný měsíc využit více než milionkrát

"kteří si spolu s vozem zakoupili i balíček „Full Self-Driving“"
Ty funkce ani nejsou za tu pálku co to stojí v ceně?? Na to je třeba dokupovat balíčky??

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ještě jste si nezvykl na to, že komunismus před 30 lety skončil?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A to souvisí s komunizmem jak? Tu teslu snad rozdávají po cenou?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No někdo vývoj Full Self-Driving zaplatit musí, samo se to nenaprogramuje. Jestli se vám na to přispívat nechce, počkejte si 10-20 let, až to budou umět i škodovky.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Co to plancete za blbosti. Cena za ten alektromobil je snad malá, aby bylo nutné za jeho funce extra připlácet nebo co??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jj, vám komunistům se to může zdát divné, ale přestože zkopírování programu trvá pouhých pár sekund, jeho vývoj není zadarmo a v dnešní době má čím dál větší podíl na koncové ceně. A co je u Tesly horší, je to evidentně jenom beta verze, takže vlastně lidi platí za to, že můžou dělat beta testery pro Teslu. A vůbec jim to nevadí :) . Je to prostě jiná mentalita. To komunisti nikdy nepochopí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Chybí argumenty nastupuje demagogie označování za "komunisty"...
Za ten program snad lidi zaplatili x krát v té předražené ceně vozu. A to že navíc platí za neodladěnou betaverzi je vrchol drzosti od prodejce a zároveň blbosti od těch co mu za to ještě platí peníze navíc. To možná nepochopí oni tajemní "komunisti" ale i selským rozumem uvažující jedinec by mohl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Argument je furt stejný, jenom vy ho odmítáte z nějakého důvodu pochopit. Jestli nejste komunista, tak se teda přiznejte co ste zač!!! Mentálně insuficientní ? :)

Přitom je to tak jednoduché - žádné jiné auto jako Tesla s „Full Self-Driving“ prostě zatím není. Takže pokud ho chcete, zaplaťte.

A jestli si myslíte, že je jednoduché software pro automatické řízení auta vyvinout, tak se do toho pusťte. Pokud se vám to podaří dotáhnout jako prvnímu do komerčního produktu, bude z vás miliardář.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Debata s někým kdo ignoruje argumenty a pořád dokola omýlá ten samý nesmysl, pro jistotu ještě doplněný o demagogické označování za "komunisty" nemá, zdá se, smyl. Každopádně udělám poslední pokus. Kolik stoji vývoj SW do toho auta je mi naprosto šumák, protože je součást toho auta a je normální že ho zaplatím v ceně toho auta. Výrobci mobilních telefonů zatím naštěstí taky nechtějí zaplatit za každou funkci mobilu prachy navíc a někteří poskytují updaty FW i roky po ukončení prodeje toho modelu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zkusím to vysvětlit tak jednoduše, abyste to pochopil i vy. Operační systém pro provoz Tesly je v ceně auta včetně aktualizací. Ale za appku, která bude řídit za vás - Full Self-Driving - si musíte připlatit.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A super zase demagogické napadání autora. Nebyla tato vlastnost náhodou uvedená jako jedna ze super vlastností toho auta? Teď najednou máme nějaký "základ" v ceně 2 mega? Jinými slovy nechávají si platit extra navíc. Klasická nenažranost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to jenom prosté konstatování faktů, evidentně nejste schopný pochopit, že software i v něčem tak obyčejném jako je auto může být velmi komplikovaný, obzvlášt když od něj očekáváte plnou autonomii. Cena je vždy dána stavem trhu, takže jestli je někdo obchodně úspěšný a přesto se vám zdá, že prodává draho -> je to jenom váš problém, nesmíte být taková socka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Musim sa zastat Jacka, teraz bez ohladu na teslu vsetky automobilky ponukaju k autam rozne balicky vybavy a je jedno ci ide o HW, alebo SW (napr. navigacia) a ci je to kategoria auta za 15 000 € ,alebo 150 000 € .... nemas na to/nechces to, tak si to nekupis...
to mozes aj o skodovke povedat, ze su nenazrany a nemaju ten tvoj vysnivany balicek v zakladnej cene ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to podle toho jak jsem viděl v jednom článku, jak to funguje. Tak použil tesla summon jeden uživatel a na 1M pokus tesla dojela k němu. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.