CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vyšlo pokračování hitu Angry Birds – hra za prasátka Bad Piggies

To to fakt nikdo nehraje, že tu není v diskuzi ani živáčka? Já koupil hned ten den, co to vyšlo, dvě licence (jednu pro mě a jednu pro tchýni ;). Zatím mám komplet dohraný Ground Hog Day a co to tak mastím, musím říct, že je to stejně chytlavý jako Angry Birds ;) (ty už mám dohraný úplně všechny).

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Ale jo, hraje, ale o čem bys chtěl diskutovat? No tak to vyšlo a je to docela dobrý no :P

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

taky hraju. první série dohrána. všechny angry birds už dávno dohraný :) Tohle mi přijde spíš jako nástupce TIMa (The Incredible Machine) co byl dřív na PC. Dost mě bere hudba a zvuky a efekty celkově.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

No, se trošku divím, že se Sierra neozvala (nebo kdo to tenkrát za TIM stál ;). Poprvý mě to napadlo, když vyšel Amazing Alex, ale protože krom trailerů vůbec nevím, jak ta hra vypadá (na PC to zatím není a pro můj blboučký telefon to na rozdíl od Angry Birds zatím nevyšlo a asi ani nevyjde (to by mělo napovědět, co to je za krám ;)), tak nemohu úplně soudit. Ale myslím, že obojí se TIM inspirovalo. Nicméně doba pokročila a zpracování v podání Rovia (minimálně u Bad Piggies) je podle mě jednoznačně supr :).

Co se prasat týče, zatím jsem se musel na YouTube podívat dvakrát (z toho jednou jsem se musel plácnout do čela, jakej jsem idiot, že jsem na to nepřišel sám ;). Teď zkouším tu lítací epizodu, začíná přituhovat ;).

Jinak překvapilo mě, že ještě nevyšla žádná hra (nebo o ní aspoň nevím), která by taky stavěla na fyzice jako na základním herním prvku, aby vyžadovala využití PhysX. To jsem myslel, že PhysX bude teda větší trhák ;).

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

tak to já zatím jedu bez nápovědy a už si taky hraju s balonkama a zatím, to jakš takš ujde :)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.